KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım
Tanıdığımız adam çok da zaten iki kuruş para alacaz onu da verirsek boşuna kasmış oluruz valla
Yaw Sabri Abi sorma, güzel ekip var da projeyi bitirmem lazım bu haftasonu... Seninle de görüşemedik zaten ne zamandır...
selimsani' Alıntı:
Tanıdığımız adam çok da zaten iki kuruş para alacaz onu da verirsek boşuna kasmış oluruz valla
Yaw Sabri Abi sorma, güzel ekip var da projeyi bitirmem lazım bu haftasonu... Seninle de görüşemedik zaten ne zamandır...
yarın yanıma bi arkadaşta buldum sabah gidip onu alıcam ordan 2. köprüden direk buluşma noktası, saat 9.30 10.00 arası orda olurum inşallah benim arabada 6-7 bin lira masraf çıkarmaz inşallah
canım kardeşim konu başlığına dikkat lütfen parkuru beraber kararlaştıralım ama saatler kaldı ;D
sizin tarafta sen düzenle zaten gezi düzenlemede profosyenelsin, biz katılalım yada buyur başımızın üstünde yerin var
cakalmehmet' Alıntı:
yarın yanıma bi arkadaşta buldum sabah gidip onu alıcam ordan 2. köprüden direk buluşma noktası, saat 9.30 10.00 arası orda olurum inşallah benim arabada 6-7 bin lira masraf çıkarmaz inşallah