31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,176

Etiketler

Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

;D ;D ;D ;D Selim ihalemi açtın proje için ????? ;D ;D ;D ;D

Yok yaw ne ihalesi, başladık hafiften de bayağı işi var valla...

selimsani' Alıntı:
Yok yaw ne ihalesi, başladık hafiften de bayağı işi var valla...

yokmu tanıdığın bir mimar ;D aç bi ihale projeyi açık arttırmaya çıkar olay bu kadar basit :D :D :D

Tanıdığımız adam çok da zaten iki kuruş para alacaz onu da verirsek boşuna kasmış oluruz valla :D
Yaw Sabri Abi sorma, güzel ekip var da projeyi bitirmem lazım bu haftasonu... Seninle de görüşemedik zaten ne zamandır...

selimsani' Alıntı:
Tanıdığımız adam çok da zaten iki kuruş para alacaz onu da verirsek boşuna kasmış oluruz valla :D
Yaw Sabri Abi sorma, güzel ekip var da projeyi bitirmem lazım bu haftasonu... Seninle de görüşemedik zaten ne zamandır...

ben ihaleye çıkar derken adam kastetmemiştim :D daha yakına bakmayı denesen ;D ;D ;D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
ben ihaleye çıkar derken adam kastetmemiştim :D daha yakına bakmayı denesen ;D ;D ;D

;D ;D Beraber yapıyoruz abi zaten, tek kişi bitmez o proje ;D ;D [/td][/tr][/table]

yarın yanıma bi arkadaşta buldum :D sabah gidip onu alıcam ordan 2. köprüden direk buluşma noktası, saat 9.30 10.00 arası orda olurum inşallah :D benim arabada 6-7 bin lira masraf çıkarmaz inşallah :D

Assasin' Alıntı:
Bu tarafa yapın geziyi ben katılırım. :p

canım kardeşim konu başlığına dikkat lütfen parkuru beraber kararlaştıralım ama saatler kaldı ;D
sizin tarafta sen düzenle zaten gezi düzenlemede profosyenelsin, biz katılalım yada buyur başımızın üstünde yerin var

cakalmehmet' Alıntı:
yarın yanıma bi arkadaşta buldum :D sabah gidip onu alıcam ordan 2. köprüden direk buluşma noktası, saat 9.30 10.00 arası orda olurum inşallah :D benim arabada 6-7 bin lira masraf çıkarmaz inşallah :D

arabayı şnorkel falanda yokken 2 metre suya dalarsan daha fazla masraf bile çıkar, yada araba deniz altı misali gidebiliyorsa bir şey olmaz ;D

Assasin' Alıntı:
Bu tarafa yapın geziyi ben katılırım. :p

Birolla beraber takımı toplayın bekliyoruz, bir de bizim buraları deneyin,

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR