34 Veya 35 inch 16 Jant Çamur Lastiği Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,479
Ynt: 34 Veya 35 inch 16 Jant Çamur Lastiği Önerileri

ates' Alıntı:
bu stt leri bulabileceğim şu anda her hangi bir yer varmı istanbulda yok neredeyse lastikheryere bakıyorum çoğu kişi bilmiyor 255/70/16 yada ben bulamıyorum tavsiye edebileceğiniz yada bildiğiniz bir yer varmı????

Belki faydası olur: http://www.coopertire-tr.com/

Etiketler

serkan 255/70/16 aldı yeni ama oda ellerinde olan lastikmiş stıcının baktılar bulamadılar başka sipariş verdiğim yer orasıydı maslak sanayide.

Yeni Lastiğin fabrika verisi vardır, örneğin 8-11 inch genişliğindeki janta taklabilir diye, o tutuyorsa takılabilir

http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1127 internet adresindeki 9.00/16 34-35 inch çapında ve 10 inch taban genişliğinde fiyatını hiç sormadım ama diğer ithal 35 inchlik lastiklerden çok ucuz olabileceğini düşünüyorum ayrıca aynı ebatta diğer yerli markalarda da aynı veya benzer desenli lastiklerden bolca var petlası lastiğin ölçülerini ayrıntılı bir şekilde verdiği için örnek aldım

peşin 180 tl ye elinizi öpenden alınıyor. elinizi öptürmez de satıcıyı öperseniz 160 a bilem olur zannımca. boşuna başka lastiğe para vermeyin bence. üretimde sadece 12 pr olanı varmış. taze bilgidir. selamlar

römork lastiği diye geçiyor. hız sınırı 30 km diyor ama şöyle birşey var. lassa nın sitesinde aynı ebat römork lastiğinde hız sınırı 60 km diyor ve kat sayısı arttıkça hız limiti de artıyor. aynı lastik(nt3) petlas siteinde minibüs kamyonet grubunda da geçiyor ve oradaki hız sınırı 120 km olarak verilmiş. yani ben petlas verilerini çok dikkate almıyorum anlayacağınız ve bu lastikten almayı kafama koydum. ama yavuz beyin hızlı ve günlük kullanımdaki aracına 60 km hız sınırı az gelebilir. ancak mt lastiklerin hız sınırı ve kat sayıları (pr) da az değil maxxis sitesinden gördüğüm kadarıyla. selamlar.

aytaç' Alıntı:
römork lastiği diye geçiyor. hız sınırı 30 km diyor ama şöyle birşey var. lassa nın sitesinde aynı ebat römork lastiğinde hız sınırı 60 km diyor ve kat sayısı arttıkça hız limiti de artıyor. aynı lastik(nt3) petlas siteinde minibüs kamyonet grubunda da geçiyor ve oradaki hız sınırı 120 km olarak verilmiş. yani ben petlas verilerini çok dikkate almıyorum anlayacağınız ve bu lastikten almayı kafama koydum. ama yavuz beyin hızlı ve günlük kullanımdaki aracına 60 km hız sınırı az gelebilir. ancak mt lastiklerin hız sınırı ve kat sayıları (pr) da az değil maxxis sitesinden gördüğüm kadarıyla. selamlar.

Petals ın kat sayıları yük taşımayla ilgili , römorklar aslen yük taşıma amaçlı üretildiklerinden, eğer bu lastikten alacaksanız 8 kat üzerinde olanları tercih etmeyin hem çok ağır hemde çok sert olurlar, dolgu lastik gibi davranabilirler.

Aslında kötü lastik değil sadece günlük kullanıma uygun değil, ikinci bir jant takımıyla veya araç sadece arazide kullanılıyorsa tercih edilebilir. Bildiğim duyduğum kadarıylada çamurda hiç şikayeti olan yok.

Maxxis e gelince, daha önce mudzilla kullanıyordum, ikinci jant takımıyla, düz yolda eminim petlas mudzilladan daha iyidir. mudzilla anlatılmaz yaşanır, arazideki artılarıda, düzyoldaki eksileride.

doğru söylüyorsunuz yavuz bey kat sayısı yükle alakalı ancak 8 pr üretilmiyormuş sadece 12 pr si var daha dün sordum. yani mecburen 12 pr tercih etmek zorundayım. benimki ikinci araç sadece arazide kullanıyorum dağlara çıkarken asfalttan da geçiyoruz mecburen ama o kadar idare edeceğiz artık. çekişten düşürmekten başka bir zararı olmaz diye düşünüyorum. selamlar.

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar Biliyorum bir sürü lastikle ilgili topic var, fakat ya ebatlar tutmuyor ya jant boyutu ya da lastiğin kendisi piyasada yok.

Sizlerden ricam sadece yazdığım ebatlarda , varsa dağıtıcısı, web sitesi , telefon numarası, fiyat bilgisi, ses durumu, Deneyim gibi ek bilgilerle birlikte yazmanız.

Şu anda tek bulabildiğim Maxxis Creepy Crawler M8090 , bunun haricinde bir bilginiz deneyiminiz varsa buyrun söz sizin.

yavuz bey düşünürseniz ankarada hesaplı ve az kullanılmış 315-75 16 bf at ler vardı lastikleri aldığım yerde..benim araca niyetlendik amma fazla büyük geldi bana..4 ü 800 gibi bişey dediler ama pazarlık olur bence.ama at işinizi görürmü..

Saygılarımla

gozukara' Alıntı:
http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1127 internet adresindeki 9.00/16 34-35 inch çapında ve 10 inch taban genişliğinde fiyatını hiç sormadım ama diğer ithal 35 inchlik lastiklerden çok ucuz olabileceğini düşünüyorum ayrıca aynı ebatta diğer yerli markalarda da aynı veya benzer desenli lastiklerden bolca var petlası lastiğin ölçülerini ayrıntılı bir şekilde verdiği için örnek aldım

Ben lullanyorum, çok memnum!

Araçım nerdeyse her yere gider... ::smiley:

1- petlas lastik alacağım derseniz iç lastik kullanmanız lazım
2- genelde kullanılan diğer mt lastiklere kıyasla çok ağır bir lastik
3- bu ebat ve ağırlıkta bir lastiği çevirmek için ciddi bir güç gerekiyor, her motor bu lastiği çevirmeyebilir... difransiyel ve/veya arazi şanzımanı oranlarıyla oynayarak iyileştirmek mümkün...
4- motorun çevirdiğini farz edelim, bu seferde aktarma organlarına fazla güç bindiriyorsunuz, zorlarsanız (ki ağır bir arazide zorlamak çok kolay) aks kesme yanında şanzıman veya difransiyelde sorunlar yaşayabilirsiniz

bunlar bana söylenenler... ama olmaz diye birşey yok, kullanan arkadaşlar ve takıldıkları hiçbir yer yok gibi...fiyatıda diğer lastiklere kıyasla daha makul gibi...

dönüyorlar...

http://s469.photobucket.com/albums/rr59/yuzen_adam/?action=view&current=MOV00014.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR