39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,109

Etiketler

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

harika olmuşta bu arabaya doya doya binmek işi İstanbulda zor bu kadar emekten sonra trafikte takılıp kalmak aklıma gelince ruhum daralıyor arkadaşım sen bu güzel arabayı heder etme şöyle anadoluda küçük dağ eteğinde kurulu bir ilçeye veya köye yerleşmenin yolunu bul bıkana kadar arabanı kullan trafik sıkışıklığını özledikçe tekrar İstanbula dön yoksa yazık olacak güzelim arabaya hayırlı olsun Allah nazardan saklasın bir yerine nazarlık as olmadı bende eski nal var Kürşada göndereyim bir tarafına vidalayın yada büyükşehir belediyesinin mezbahanesinden tosun kellesi alın yüksekçe bir yere bağlayın tavsiyemin birini mutlaka uygulayın harika olmuş ellerinize sağlık selamlar

Çok teşekkür ederim hoş tavsiyeleriniz için inanın mutlu oldum.

Trafikte fazla kullanmıyorum zaten işleri bitmedi bile yinede otistik kardeşlerimiz evlatlarımız için yapılan off road için çıkarttım aracı

Küçük bir kasaba olayına gelince eskişehir de tam bahsettiğiniz gibi bir yerim var

estağfurullah bende Kürşada yazıyordum arkadaşımız tavsiyelerimden birini yapsın diye etkinlik içinde sağolun güzel ve hayırlı iş içinde teşekkür ederim sağolun selamlar

çamur bu araca az gelmiş

küçük ağa' Alıntı:
hangisine ağam hangisine paşam selamlar ;D ;D ;D
valla o biraz zor bazen herkese ağa herkese paşa demek gerekiyor olup bitiyor

masterbat' Alıntı:
Evet aslında snorkel olsa dahada iyi şeyler yapardıkta o eksiğimizde var onuda tamamlıycaz yakında
sabırla koruk helva olurmuş,göç gide gide düzelirmiş acele işe şeytan karışırmış geç olsun güç olmasın da demiş atalarımız : : :

ayhanayhan' Alıntı:
valla o biraz zor bazen herkese ağa herkese paşa demek gerekiyor olup bitiyor
kimse demesede birbirimize diyelim kimimiz ağa oluruz kimimiz paşa ellerine dillerine sağlık paşam sağolasın

masterbat' Alıntı:
Ben şansımı zorluyorum zaten üzerinden çıkarttıklarım 35 inch ti
bu aletin performansına ilişkin video kayıt vardır sanırım izlemek çok zevkli olacak

arkadaşıma arabaya nazar değmesin diye böyle birşey bulup takmasını tavsiye etmiştim şayet bulamazsa ben bunu kargoyla gönderirim selamlar