estağfurullah bende Kürşada yazıyordum arkadaşımız tavsiyelerimden birini yapsın diye etkinlik içinde sağolun güzel ve hayırlı iş içinde teşekkür ederim sağolun selamlarmasterbat' Alıntı:Çok teşekkür ederim hoş tavsiyeleriniz için inanın mutlu oldum.
Trafikte fazla kullanmıyorum zaten işleri bitmedi bile yinede otistik kardeşlerimiz evlatlarımız için yapılan off road için çıkarttım aracı
Küçük bir kasaba olayına gelince eskişehir de tam bahsettiğiniz gibi bir yerim var![]()
hangisine ağam hangisine paşam selamlar ;D ;D ;Dayhanayhan' Alıntı:çamur bu araca az gelmiş![]()
valla o biraz zor bazen herkese ağa herkese paşa demek gerekiyor olup bitiyorküçük ağa' Alıntı:hangisine ağam hangisine paşam selamlar ;D ;D ;D
sabırla koruk helva olurmuş,göç gide gide düzelirmiş acele işe şeytan karışırmış geç olsun güç olmasın da demiş atalarımız :masterbat' Alıntı:Evet aslında snorkel olsa dahada iyi şeyler yapardıktao eksiğimizde var onuda tamamlıycaz yakında
![]()
kimse demesede birbirimize diyelim kimimiz ağa oluruz kimimiz paşa ellerine dillerine sağlık paşam sağolasınayhanayhan' Alıntı:valla o biraz zor bazen herkese ağa herkese paşa demek gerekiyor olup bitiyor![]()
bu aletin performansına ilişkin video kayıt vardır sanırım izlemek çok zevkli olacakmasterbat' Alıntı:Ben şansımı zorluyorum zaten üzerinden çıkarttıklarım 35 inch ti![]()