39 Swamper Kullanan Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,109

Etiketler

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee

harika olmuşta bu arabaya doya doya binmek işi İstanbulda zor bu kadar emekten sonra trafikte takılıp kalmak aklıma gelince ruhum daralıyor arkadaşım sen bu güzel arabayı heder etme şöyle anadoluda küçük dağ eteğinde kurulu bir ilçeye veya köye yerleşmenin yolunu bul bıkana kadar arabanı kullan trafik sıkışıklığını özledikçe tekrar İstanbula dön yoksa yazık olacak güzelim arabaya hayırlı olsun Allah nazardan saklasın bir yerine nazarlık as olmadı bende eski nal var Kürşada göndereyim bir tarafına vidalayın yada büyükşehir belediyesinin mezbahanesinden tosun kellesi alın yüksekçe bir yere bağlayın tavsiyemin birini mutlaka uygulayın harika olmuş ellerinize sağlık selamlar

Çok teşekkür ederim hoş tavsiyeleriniz için inanın mutlu oldum.

Trafikte fazla kullanmıyorum zaten işleri bitmedi bile yinede otistik kardeşlerimiz evlatlarımız için yapılan off road için çıkarttım aracı

Küçük bir kasaba olayına gelince eskişehir de tam bahsettiğiniz gibi bir yerim var :smiley:

masterbat' Alıntı:
Çok teşekkür ederim hoş tavsiyeleriniz için inanın mutlu oldum.

Trafikte fazla kullanmıyorum zaten işleri bitmedi bile yinede otistik kardeşlerimiz evlatlarımız için yapılan off road için çıkarttım aracı

Küçük bir kasaba olayına gelince eskişehir de tam bahsettiğiniz gibi bir yerim var :smiley:
estağfurullah bende Kürşada yazıyordum arkadaşımız tavsiyelerimden birini yapsın diye etkinlik içinde sağolun güzel ve hayırlı iş içinde teşekkür ederim sağolun selamlar

masterbat' Alıntı:
Evet aslında snorkel olsa dahada iyi şeyler yapardıkta :smiley: o eksiğimizde var onuda tamamlıycaz yakında :smiley:
sabırla koruk helva olurmuş,göç gide gide düzelirmiş acele işe şeytan karışırmış geç olsun güç olmasın da demiş atalarımız ::smiley: ::smiley: ::smiley:

arkadaşıma arabaya nazar değmesin diye böyle birşey bulup takmasını tavsiye etmiştim şayet bulamazsa ben bunu kargoyla gönderirim selamlar

Görüntü1494.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR