4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaziardic58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,729

gaziardic58

Ana Kamp
selam arkadaşlar sizi birkaç sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim
öncelikle formu inceliyorum aradıgimi tam anlamıyla bulamıyorum kafam dahada karışıyor
4.7 2002 guad drav aracım
daha çok orman yollari doga gezisi gibi kullanıyorum ama altı alçakmı benmi dere tepe dalıyom en son yag boşalttık kaldık dagda
o yüzden biraz yükseltmek istıyorum en saglıklı yukseltme nasıl yapılır
bir de kış lasdigi almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz [biraz büyuk lasdik alıp onlada yukseltmeye yardimci olurmu]
o\d dügmesi ekranda yandıgı zamanmı açık yoksa gösdergede gösderdigi zaman mı fazla olmazsa o\d ne zaman kullanmalı
cevablarınız için hepinize şimdiden çok teşekkurler

Etiketler
lasdik
Ynt: 4.7 Yukselt Me Lasdik Seçimi O\d Tuşu

Od tusu romork cekerken yardimci olur. 2inch 5cm civarinda yukseltme saglar kit seklinde satilir.lastik alirken de at lastik alabilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

o*d yı bilen biri bana yazsa ne olur okuyom okuyom kafam karışıyor

araç çalışdıgında hiç bişey yanmıyor burda devredemi degilmi

sonunda ögrendim araç yeni çalışdıgında devrede degilmiş dögmeye bastıgın zaman devreye giriyormuş

Tahmin etmesi cokda zor degildi bunu

Lastik olarak 265/65/17 maxxis a/t taktım 2004 2.7crd aracıma,baya bi heybetli görünüyor ama bende bulabilirsem 5cm get takozu takacağım,bulabilirseniz haberleşelim...

Tornaciya gidip yaptirin olcerek yapilsin hatta 1-2 takim da fazladan yaptirin isteyen olacaktir

Ayrica lastik almak icin acele etmeseydiniz once yukseltip lastigi oyle alsaydiniz daha 265/75/16 alirdiniz yine bi kac santim fark ederdi

yok almadım daha sorunsuz hangisini kullana bilirim onu araşdırmaya çalışıyorum

Tahmin etmesi cokda zor degildi bunu
oyle diyorsunuzda formdakı yazıları okuyunca olayıda bilmeyınce kafa çok karışıyor

Buldunuz ya onemli olan o , 5 cm yukseltme takozu alin bide 265/75/17 varsa onu kullanim cok yukselecektir araba ayrica maxxos degilde daha bilindik piyasada olan markalara yonelin bence yarin obur gun pisman olmayin vericeginiz fark 300-400 lira belki aracin yola tutunan yeri can damari lastik ucuza kacmayin

Lastiklerim çok kötü durumdaydı,tatilede o lastiklerle gitmek istemedim ve orijina haline 17" olarak takabileceğim en büyük ebatta 265/65/17 olduğu için bunu taktım mecburen...Maxxisi özellikle seçtim araba amerikan lastikte amerikan olsun diye :smiley:

i7mWEp.jpg

K3s113.jpg

aZt6At.jpg

sonunda lastıgımı buldum stt 265 75 16 aldım on tampon dönüşlerde sürt tü onuda offroad tamponla degişderecegim inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR