40 cm karda performans

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,795

Etiketler

Ynt: 40 cm karda performans

alt şase kara oturup yapısana kadar gidiyor kimi yerlerde 50 cm hatta daha fazla kar vardı .....bf at lastik var aracda bir kac yerde tamamen arac kara oturdu vincleyim cikardik ..

sabri bey video yu izliyemedim facebook tan arkadaşlık istegi gönderdim kabul ederseniz sevinirim video yu çok merak ediyorum da.

Sabri Abi sen bari biz facebook kullanmayanlara kelek yapma yaw ;D youtube bekliyoz, dailymotion bekliyoz... Bu arada haftaya fakoff la kartepeye gidiyoruz, işin yoksa bekleriz...

resimler

IMG_4235.JPG

IMG_4241.JPG

IMG_4250.JPG

Valla Sabri Abi hep kendine hep kendine, bi demiyorsun ki şu arkadaşlara bi haber salalım belki gelen olur, zaten çağırıyoruz ona da gelmiyorsun...

selim kardesim bende boş vakit cok bir de aniden gelisiyor gezi olayları hakan yakın bana genelde onunla cıkıyorum ... ama sizleride cok ozledim cumartesi yapalım birseyler

Cumartesi Fatih Hocayla şöyle bir tur atmayı planlıyoruz zaten... Siz ne taraflarda olursunuz, takılalım peşinize?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR