4x4 Almak İstiyorum Ne Alayım?(Araç Alınmış Hayırlı Olsun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musa69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Servis konusunda tek önerim Bostancı olacağı için sadece size normal bir aracı alırken deneyeceklerinizin yanında arazi vitesinin geçip geçmediği ön otomatiklerinin çalışıp çalışmadığını kontrol edin derim. 100.000 km. triger değişim zamanı Vitara'da bunu da ekleyeyim. Şimdiden güle güle kullanın.

Etiketler
vitara.jpg

94 model ilk sahibinden 102.000 km yaşına göre mükemmel 11.000 ytl.

araç bu bugün anlaştık kaporasını verdim

Hayırlı olsun. Aracı üzerinize almadan LPG uygulaması yaptırırsanız 300-400 YTL ruhsat masrafından yırtıyorsunuz.
Tavsiyem taktırırsanız eğer LPG'yi dikine tüp olarak taktırın 60'lık tank yatay olarak çok büyük oluyor ve bagajı öldürüyor. Menzil küçük tank ile 250 km. civarına düşse de şehiriçinde kısa aralıklarla lpg istasyonu var artık. Yakıtın 9-10 litre arası olduğunu ekleyeyim.
Otopark ve feribot dez avantajlarını biliyorsunuz zaten.
Denk gelirse fazla yorulmamış ikinci el yükseltme kiti bulursanız ucuz fiyata ileride aracı off-road için hazırlayabilirsiniz.
Araçta klima var mı?

sevgili onur

lpg için araştırdım noter satışından 15 gün sonra yanlamasına sağ tarafa 40 lt. silindir oluyor brc marka 160*10 taksit prensipte anlaştık

başında dura bilmek için tek boş günüm olan pazar günü montaz yaptıracağım sonrasında muayene ve yeni ruhsat

klima var durumu iyi

yükseltme sonraki düşünce önce bir borçları temizleyip birazda elzem olanlar la ilgineneceğim.

mesela ön balata lar bitik

araç servis bakımlı dosya daha elime geçmedi trigiyer seti değişmedi ise ilk bakım o (fiyatınıda merak ediyorum)

otopark ve feribotta farklı tarifemi var acaba

Tüpün montaj öncesi yerine iyi bakın davlumbaz sebepli bagajın yarısından fazlasını kaplayabilir.
Fiyat iyi, marka iyi lpg için.
Ön balataları Kore malı Daiwa marka yan sanayi parçası ile 45 YTL parça artı işçiliğe değiştirdim.
Triger seti yanlış hatırlamıyorsam 150 YTL artı işçilik.
Aracınızla LPG varken hızlı feribota ve kapalı otoparklara giremediğinizi belirtmek amaçlı yazmıştım.
Benim aracı muameleci binek ve hususi olarak kayıt ettirmiş. Hisarönü-Topçular geçişi'ni 55 YTL yerine 40 YTL'den yaptım.
Aracınızu teslim aldığınızda kullanma kılavuzunda 100.000 km. bakımı yapılmamışsa değişmesi gerekenleri görebilirsiniz.
Kullanma kılavuzu yoksa;
http://www.4x4.in.th/manual_vitara/index.html
Oldukça diri gözüken bir araç zaman içinde güzel bir off-road arkadaşı olur elinizde.
Japon aracı sonuçta yaşı çok önemli değil. Normal şartlarda kullanılan bir Vitara'yı rutin bakım dışında serviste görmedim şu ana kadar.

Sabah sabah hiç güleceğim yoktu muhaaaa vitaradan bahsediyoruz dimi??

madem yaratıklara insan diye nufus kağıdı çıkarabiliyor benide o muameleci ile tanıştır ...
muhaaaaa

orsa' Alıntı:
Benim aracı muameleci binek ve hususi olarak kayıt ettirmiş. Hisarönü-Topçular geçişi'ni 55 YTL yerine 40 YTL'den yaptım.

14 nisan da anlaştık kaporayı verdik 17 nisanda satış sırasında araç maliyede 93 trafikte 94 çıktıı ,
ilk ruhsatıdada araç 93 yenilenen ruhsata geçişte muamelecinin yada trafiğin dikkatsizliğinden ruhsata modeli yanlış yazılmış tabiki araç 93 medelmiş
25 nisana kadar araçın ruhastının düzeltimesini bekledim satışı aldım zaten bu fayata bu temizlikte ilk sahibinden araziye bile girmemiş araç bulamazdım
yağlar kayışlar trigiyer set sibop ayarlarını hemen yaptım
altaki tüm burçların lastikleri ve arka amortisörlerin değişiminden başkada masraf yok şu anda
elim rahatladığındada onları yaptıracağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri