Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz
muratacuner' Alıntı:
Valla levent bey ben çok seviyorum bu araçları fakat bu gün arkadaşların hepsi bana sen delimisin dedi

))
biraz soğuyup daha light jeeplere yöneldim fakat içimdeki deli bana durmadan 96/5,2 nin fotoğrafını açtırıyor

şu ana cheroke sayfasındayım zaten biraz vergileri birazda yakıt sarfiyatı kolumdan tutuyor yoksa yarın bitirecem işini !...
vergisi kaç para olsa alırdınız, yada kaç para vergisi olan bir araç sizin alınabilir listenizde?
kaç lira yak sa alırdınız?
sorum şu siz ve size delimisin diyen arkadaşlarınızdan kaç kişi bu araçla 1000km ve daha fazla yol yaptı ki yakıt hakkında net fikir sahibi oldu? yaktını hangi araçla kıyaslıyorsunuz? şahin doğan kaç lira yakar biliyormusunuz?
bunlar sert sorular falan değil aman yanlış anlamayın bu arada?
ben aracımı alırken 1000lira yaksın diye aldım, hatta modifikasyonlarımla ve kullanım tarzımla yaktırdım da zaman zaman.
ama normal kullanımlarda normal bir zj iyi bir lpg sistemi ve iyi bir bakımlı haliyle 220-250kr yakıyor uzun yolda, bu yakıtı diğer araçlarla kıyaslayın...
şehir içinde 400-450 krş yakıyor, e çok normal bu da....
şimdi farklı bir yerden bakalım...
x araç diyelim 200krş yakıyor ama karşılığında zj 300 krş yakıyor, birinden hiç keyif alamıyorsunuz diğerinden inmek istemiyorsunuz!!!!!
vergisi de 96 ların 400tl civarında...
x araç 200tl vergisi zj 400 tl...
konulara bakarken nerden baktığınız önemli...
ben aracı alırken stılmazsa satılmasın yakarsa yaksın, 8 silindir araca binicem diye aldım, bu güne kadar 50 nin üstünde aracım oldu en kolay sattığım araçlar zj ve wj lerdi...
jeep in bana plaket vermesi lazım valla...ne satış yapıyorum ama...