KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ankara'da oturuyorsanız, bence sizin araçlar hakında bilgi sahibi olabilmek için iyi bir fırsatınız var. Hafta sonu yapılacak olan etkinliğe katılın, TR'de kullanılan arazi araçlarının enaz bir örneği orada olacak, sorularınız olursa herkes yanıtlar. Bazıları kullanmanıza da izin verebilir. Selamlar.
discoya kotu desem ben alip binmezdimki, disco iyi zaten, daha dun bir arkadasima daha aldirdim. mesele bu forumu acan hanimefendinin beklentileri, istekleri ve butcesine disco uymaz. seninkilere uyuyordu
discoya kotu desem ben alip binmezdimki, disco iyi zaten, daha dun bir arkadasima daha aldirdim. mesele bu forumu acan hanimefendinin beklentileri, istekleri ve butcesine disco uymaz. seninkilere uyuyordu
) gerçekten yazışmaları çok büyük bir keyifle takip ettim.
Mustafa bey teşekkür ederim inşallah etkinliğe gelmeyi çok istiyorum eğer bir aksilik çıkmassa mutlaka katılacağım ve modelleri biraz daha yakından hissetme şansım olucak. Kullanmasamda bakalım elektriklenmeler hangi modellere karşı olucak
Kürşat Bey bende bir yabacıya aracımı emanet edemem hatta şahsen olabilir doğaldır misafir(yan koltuk) olarak bile rahatsızlık vermek istemem ancak dip not 12 yıllık binek araç kullanıcısıyım. Şöforlüğüm gayet iyidir eğer bayan kullanıcı ayırımı yapılıyorsa
Selamlar..
Yok yanlis anlamayin beni, bayan yada erkek olmasi onemli degil, sadece cok yakin arkadaslarim disinda kimseye arabami kullandirtmam Kimsenin arabasinida kullanmam. Ama yan koltukda deneme surusu yapmak isterseniz kesinlikle rahatsiz etmezsiniz. Ankarada boyle gorebileceginiz cok araba olucak. ama benim aracim zaten aradiginiz sinifin disinda bir arac.
Sıraladığınız özelliklere en uyan araç defender dir. Her yerde raprçası bulunur masraflı değildir veya pahalı değildir. Kolay kolayda kıramazsınız benim önerim bu olacak