4X4 İcin Marka Öneriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jadeit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,944
Ynt: 4X4 İcin Marka Öneriniz

Mustafad' Alıntı:
Ankara'da oturuyorsanız, bence sizin araçlar hakında bilgi sahibi olabilmek için iyi bir fırsatınız var. Hafta sonu yapılacak olan etkinliğe katılın, TR'de kullanılan arazi araçlarının enaz bir örneği orada olacak, sorularınız olursa herkes yanıtlar. Bazıları kullanmanıza da izin verebilir. Selamlar. :D

sadece yan koltukda ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
cunku cok azi isin duygusal tarafini bir yana birakip gercekci bakip cevap yaziyor. baksana nerdeyse yazilmayan arac markasi ve modeli kalmadi

ben discovery kullaniyorum ama discovery onermiyorum bir baskasi gelip oneriyor, burak fj40 kullaniyor ama onermiyor bir baskasi gelip oneriyor vs vs

doğrudur buna katılırım işte :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
yau bana "disco al" diyen sen değil miydin :eek: ???

discoya kotu desem ben alip binmezdimki, disco iyi zaten, daha dun bir arkadasima daha aldirdim. mesele bu forumu acan hanimefendinin beklentileri, istekleri ve butcesine disco uymaz. seninkilere uyuyordu

Tempus' Alıntı:
discoya kotu desem ben alip binmezdimki, disco iyi zaten, daha dun bir arkadasima daha aldirdim. mesele bu forumu acan hanimefendinin beklentileri, istekleri ve butcesine disco uymaz. seninkilere uyuyordu

yau ben de aynı istek ve düşüncelerdeydim ama; duygularımla mı oynadın benim :D

:smiley:) gerçekten yazışmaları çok büyük bir keyifle takip ettim.
Mustafa bey teşekkür ederim inşallah etkinliğe gelmeyi çok istiyorum eğer bir aksilik çıkmassa mutlaka katılacağım ve modelleri biraz daha yakından hissetme şansım olucak. Kullanmasamda bakalım elektriklenmeler hangi modellere karşı olucak:smiley:
Kürşat Bey bende bir yabacıya aracımı emanet edemem:smiley: hatta şahsen olabilir doğaldır misafir(yan koltuk) olarak bile rahatsızlık vermek istemem ancak dip not 12 yıllık binek araç kullanıcısıyım. Şöforlüğüm gayet iyidir eğer bayan kullanıcı ayırımı yapılıyorsa :smiley:
Selamlar..

Yok yanlis anlamayin beni, bayan yada erkek olmasi onemli degil, sadece cok yakin arkadaslarim disinda kimseye arabami kullandirtmam :smiley: Kimsenin arabasinida kullanmam. Ama yan koltukda deneme surusu yapmak isterseniz kesinlikle rahatsiz etmezsiniz. Ankarada boyle gorebileceginiz cok araba olucak. ama benim aracim zaten aradiginiz sinifin disinda bir arac.

2- Yakıt tüketimi makul düzeyde
3- Vergisi uygun
4- Kırıp dökülebilir ve sanayiye girdiğimde de çok masraf çıkartmayan

bu nedenlerden dolayi discovery olmaz. Bunlari dert etmeyen birisine discovery onerirdim

Tempus' Alıntı:
3- Vergisi uygun

bu nedenlerden dolayi discovery olmaz. Bunlari dert etmeyen birisine discovery onerirdim

bunları ben de dert etmedim ama bana da önermedin ;D

Sıraladığınız özelliklere en uyan araç defender dir. Her yerde raprçası bulunur masraflı değildir veya pahalı değildir. Kolay kolayda kıramazsınız benim önerim bu olacak ;)

Tempus' Alıntı:
3- Vergisi uygun

kürşat naber nasılsın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri