Siteyi bayağı dolaştım, belki de ben bulamadım, 2 aydır vitarayla yatıp kalkıyorum alacağım diye, geçen vitara bakmaya gittiğim bir galeride L200 vardı, mükemmel bir araç, fiyatı da iyiydi ama kafamdaki soru işaretlerinden dolayı vazgeçtim, arabada 2 gün sonra satıldı. Neyse soru işaretleri şunlar:
-4x4 pick up ların muayenesi ticariler gibi her yıl mı oluyor?
-Bir ara vardı, hala varmı bilmiyorum, hız sınırlaması 80 km mi? yani 220 kadranlı bir araçla en fazla 80 mi yapabiliyoruz?
-Arkadaki makas sisteminde yükseltme yapılabiliyormu?
-4x4 ler vergi öderken arazi taşıtı olarak geçmekte, bunu ruhsata işleterek ya da başka bir yolla Boğaziçi Köprü meselesi halletmek mümkün değil mi? (Çok mu şey istiyorum acaba ;D)
Ayrıca bunlardan başka merak ettiğim birşey daha araçlarda özellikle pickuplarda (amerikada çok örneği olan) kabinin arkasından tırlardaki gibi egzos çıkarmak sorun teşkil eder mi?
-4x4 pick up ların muayenesi ticariler gibi her yıl mı oluyor?
-Bir ara vardı, hala varmı bilmiyorum, hız sınırlaması 80 km mi? yani 220 kadranlı bir araçla en fazla 80 mi yapabiliyoruz?
-Arkadaki makas sisteminde yükseltme yapılabiliyormu?
-4x4 ler vergi öderken arazi taşıtı olarak geçmekte, bunu ruhsata işleterek ya da başka bir yolla Boğaziçi Köprü meselesi halletmek mümkün değil mi? (Çok mu şey istiyorum acaba ;D)
Ayrıca bunlardan başka merak ettiğim birşey daha araçlarda özellikle pickuplarda (amerikada çok örneği olan) kabinin arkasından tırlardaki gibi egzos çıkarmak sorun teşkil eder mi?