5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OverNorth Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,224

OverNorth

Sıvışma Savaş..
Yer
Bursa
Herkese Selam ,

Forumda okuyucu olarak birkaç günümü ayırdım, araçlar konusunda donanımlı arkadaşlardan iki alternatif arasında seçim için yardım istiyorum.

karekasa 4.0 cherokee - zj 5.2 arasında kaldım. aslında arada kalmadım :smiley: 5.2 zj ye almak için biraz daha destek bekliyorum

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: 5.2 ZJ mi - 4.0 karekasa mı

zj...
neden mi ?
mantıklı karar budur...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33758.0

burada da epey yazmıştım nedenlerini...

amaç off-road sa zj...
asfaltsa iş değişir o zaman zj
her ikisi de diyorsanız gidin o zaman bir zj alın...

Aracın kullanılma biçimi her ikiside olacak, mümkün olduğunca hafta içi iş için kullanılacak,hafta sonu da illa ki off road a girecek.Modifiyesine bağlı olarak off road zorluk derecesini arttırmayı da planlıyorum.

Aslında aracın varacaağı son nokta aşağıda ki gibi olacak
2'' yükseltip işe yarar bir(asfaltta da eziyet etmeyecek) AT yada MT lastik
ağarlığına uygun bir vinch uygulaması
Snorkel egzost

temel olarak offroad modifikasyonu bunlar olabilir ,ama bilmediğim / atladığım bir şey varsa kilitli diff vb.. onu da cebime bağlı olarak düşünebilirim

selamlar

OverNorth' Alıntı:
Aracın kullanılma biçimi her ikiside olacak, mümkün olduğunca hafta içi iş için kullanılacak,hafta sonu da illa ki off road a girecek.Modifiyesine bağlı olarak off road zorluk derecesini arttırmayı da planlıyorum.

Aslında aracın varacaağı son nokta aşağıda ki gibi olacak
2'' yükseltip işe yarar bir(asfaltta da eziyet etmeyecek) AT yada MT lastik
ağarlığına uygun bir vinch uygulaması
Snorkel egzost

temel olarak offroad modifikasyonu bunlar olabilir ,ama bilmediğim / atladığım bir şey varsa kilitli diff vb.. onu da cebime bağlı olarak düşünebilirim

selamlar

o zaman zj olacak.hem prestij hem off road.ben kullandım yakıt diğerlerinden çok fazla değil.yakıt tan ziyade vergi konusunu değerlendirin.
zj off road ta diğer makinaların arkasında kalmaz 5.2 makina harikalar yaratıyor.

Eğer amaç off road olacak deseydiniz, 4.0 xj almanızı tavsiye ederdim.

Amaç şehir kullanımı olsaydı, zj derdim.

Hem şehir hem de arazi diyorsanız, bence 4.0 zj. Altyapı arazide çok başarılı. Motor daha ekonomik ve vergi avantajı var; üstelik daha basit bir motor. Çekişi son derece tatminkar. Bunun yanında zj nin konforuna sahip.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR