5.9 tercih ediyorsanız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,319

Etiketler
Ynt: 5.9 tercih ediyorsanız

satış günceldir , 26.000 verenler , Ordu'dan gelmeyi , Bilecik'ten gelmeyi teklif edenler oldu sağolsunlar.

Ancak aklımdaki rakam 27.250 , teşekkür ederim.
Dizel binek otomatikle takas da mümkün , bebek mağazamız için ürün almaya sık sık gittiğim için gerekli.

kyenipazar' Alıntı:
satış günceldir , 26.000 verenler , Ordu'dan gelmeyi , Bilecik'ten gelmeyi teklif edenler oldu sağolsunlar.

Ancak aklımdaki rakam 27.250 , teşekkür ederim.
Dizel binek otomatikle takas da mümkün , bebek mağazamız için ürün almaya sık sık gittiğim için gerekli.

Dizel Duster almanızı tavsiye ederim ama maalesef otomatiği yok :smiley:

teşekkür ederim ancak otomatiği olsa da duster tercih etmiyorum , beğenenler , tercih edenler güle güle kullansınlar sonuçta mantıklı bir araç olduğunu duster formunun çeşitli sayfalarında belirttim. Bana sürüş keyfi olan araçlar lazım.

Merhabalar araç hala duruyormu ? motoru hakkında herhangi bir sıkıntısı olmadığını söylemişsiniz kaportada boyalı parça varmı varsa bunlar nelerdir ?
Hayırlı satışlar

sayın zaga , motorda vesairede herhangi bir sıkıntı yok. detayları telefonda da konuşabiliriz.
evet araçta boya var , araç bundan 3-4 sene önce tavan ellenmeden ve parça sökülmeden boyanmış , hiçbir değişen , çekiçlenen , macunlanan vesaire yok.

aracı gelip gördüğünüz zaman çizgilerinden , duruşundan zaten anlayacağınıza eminim.

ben aracın satışını verdikten sonra 1 hafta içerisinde geri alma garantisi veriyorum , 5.9 uma da bu kadar güveniyorum.

pazartesi aracı satıştan kaldıracağım ve tekrar ilan vermeyeceğim.
başka yerlerden tasarruf edip , 5.9umu besleyeceğim sanırım.

insanlarımız ilginç , ilanı ikinci kez yayına koyduğumda , "hah geri geldiniz mi favorilere eklemiştik ilanı kaldırınca size ulaşamadık , 25.000e olur mu " diye arıyorlar :smiley:

bugün fiyatı arttıracağım bakalım bu sefer ne diyecekler.

"sitede 22.000e de var ,senin fiyat yüksek" diyen adama diyorum ki , "beyefendi 22.000 lik araca bakın o zaman lütfen" Adam cevap veriyor , "ama senin araç daha diri görünüyor , daha çok hoşuma gitti" :smiley: e kardeşim herşeyin bir bedeli var , hem daha temiz görünsün , daha düşük km olsun hem de yıpranmış masraflı araçlarla aynı fiyat olsun :smiley:

Bugün fiyatı 27.250 yapıyorum , istediğim rakama ulaşamazsam da , kendimden tasarruf ederim , bu aslanı beslerim :smiley:

Çok haklısınız... Ben de 5.9 bakıyorum. Sizin aracınızın fiyatı bütçeme fazla geldi ama yorum yapmadım. İsteseniz 100.000 TL'ye satarsınız, araç sizin....
Ben de eski araçlarımı satarken, özellikle takas yok vb. gibi uyarılarda bulunmama rağmen ne garip takas teklifleri geliyordu, şaşardınız. Size kolay gelsin, hayırlı satışlar diliyorum...

araç çok güzel temizde ancak pek fazla motor bilgim yok off-road araçlarının otomatik vites olması sizce uygun mu?
paylaşım için tşkler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri