5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,407
Ynt: 5.9 ya da 5.2 ZJ Alma Planı

çocuk güvenliği açısından önemli bir özellik otomatik kilitlenen kapı...

Etiketler

Otomatik kilitlenen kapıların ,arka da oturanlar için kaza,panik,telaş anında çok iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum doğrusu.Çocuk kilidi ise konu ,manuel olarak zaten var.
Arka kapıların içeriden açılamaması, kritik anlarda sorun yaratabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca bu özelliğin serviste yeniden programlanabildiğini okumuştum bir yerlerde.

yol bilgisayarından ayarlanabiliyor yanlış hatırlamıyorsam, uzun süredir wj lere yoğunlaştığım için tam anımsayamadım, menü kısmından adım adım giderek bibakın o ayarın olması lazım evet evet var...

hayırlı olsun coşkucum. çok komforlu bi araç bunlar gerçekten. heleki o koltukları genel müdür koltuğu gibi çok rahat. insanın araçtan inesi gelmez. kazasız belasız iyi günlerde kullan

teşekkür ederim ottoboy. koltukları inanılmaz güzle destekliyor vücudu. 1 tipo koltuğu 2 gc koltuğuymuş. eşime dedimki koltuk alacağımız için, ya acaba bunları evemi alsak diye. pek hoşuna gitti fikir.

güzel fikirmiş :smiley:

siteye arabayı görürmüyüm die geldim ama hayak kırıklığı oldu :smiley:

ottoboy işte sana iki fotoğraf. tamponları boyadım, kırık kapı paneli çıtçıtlarını perçinledim, sağ arka kapıda önceden oluşmuş ufak kaza ve kötü tamir neticesinde dökülen macunlar vardı onları kazıyıp parça boya yaptım fena olmadı. ayrıca egzos , distirbütör kapağı, bujiler, buji kabloları değişti. direksiyonu ayarlayıp kutu üzerinden sktım yeni otomobil gibi oldu aracın tepkisi. ayrıca 9004 türü olan amerikan işi ampulleri 9007 türü olan ampuller ile ğeğiştirip uyarladım aydınlatma çok daha iyi oldu. biraz el becerisi ve biraz elektrik bilgisi ile halloluyor. LPG sistemi ayarlandı. Son olarak kayış değiştirdik.

sırada akü, manifolt kaynağı, 4wd kutusu keçesi değişimi, ön defransiyel keçesi değişimi ve arka defransiye rulmanlarının yenilenmesi işi var. birde aracın hoparlörleri yenilenecek.

P1011923 (Medium).jpg

P1011927.jpg

way way waay beklediğim kadar varmış araç. maşallah çok diri çok düzgün. ayrıca siyah renkte çok ağır duruyo. diplomat arabası gibi ya. özendim şimdi iimi. kazasız belasız güzel günlerde kullan. gerçekten çok şık

peki satma düşünceniz ?

bir fiyat verebilir misiniz ve takas düşünür müsünüz acaba ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

SON KONULAR

Geri