KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar tam 506 tane olağanüstü fotoğraf...
Tam ekranda ve slayt modunda izleyiniz.
Slayt modunda izlerken fareyi oynattığınızda sol üst köşede çekimde kullanılan makinenin marka ve modeli ile çekim isim değerlerini de görebilirsiniz. İyi seyirler...
Arkadaşlar tam 506 tane olağanüstü fotoğraf...
Tam ekranda ve slayt modunda izleyiniz.
Slayt modunda izlerken fareyi oynattığınızda sol üst köşede çekimde kullanılan makinenin marka ve modeli ile çekim isim değerlerini de görebilirsiniz. İyi seyirler...
Kaydedemenize üzüldüm, gerçekten harika fotoğraflar var. Eğer arzu ederseniz işyerimde kullandığım bir program var. İsmi "snagit". Bende ilacıda bulunan bir versiyonu var. Gördüğüm harika programlardan birisi diye düşünüyorum. Ekranda bulunan görüntüyü, komple sayfaları yada kırpdığınız bir kısmı istediğiniz formatta kaydedebiliyorsunuz.
Arzu eden arkadaş olursa biryerlere yükleyebilirim. Kullanması ve ara yüzüde oldukça basit.
Kaydedemenize üzüldüm, gerçekten harika fotoğraflar var. Eğer arzu ederseniz işyerimde kullandığım bir program var. İsmi "snagit". Bende ilacıda bulunan bir versiyonu var. Gördüğüm harika programlardan birisi diye düşünüyorum. Ekranda bulunan görüntüyü, komple sayfaları yada kırpdığınız bir kısmı istediğiniz formatta kaydedebiliyorsunuz.
Arzu eden arkadaş olursa biryerlere yükleyebilirim. Kullanması ve ara yüzüde oldukça basit.
Bilgisayar programlarından hiç anlamadığımdan becerebileceğimi zannetmiyorum .
Ama yine de ilginiz için teşekkür ederim .
Yine de ,belki başka arkadaşlar kullanabilir ,ben mani olmuş ,olmayayım ...
Nette gördüğünüz her resmi yazıyı ve benzerini istediğiniz ölçüde ve formatta kaydedebileceğiniz bir programdır. İsterseniz tüm web sayfasını ya da sayfalarıda kaydedebilirsiniz.
Harika bir programdır.
İlacı da içindeki text dosyasındadır. Lütfen programı kurmadan önce okuyunuz.