KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ne olmuş arazide anlamadım ya ,kendim girdim kendim çıktım ,o koca arabayla elizabetin peşinden bile girdim ,daha ne olsun ;D, sadece 4 lastik yetermiş onu anladım ,satndart haliyle ;D ;D
sen bunu bosver araziye girdigi yer i gormen lazimdi diger yerleride canavar gibi gecdi Aslinda kullanan talihsiz bi adam Burda da kirilmazdi o makina ama dagatti isde
gezi sonrası toyota izlenimlerim şöyleydi, LR olarak araçlardan birinin benzini bitti,birinin arka tamponu ve sinyalleri toprağı öptükten sonra dağıldı komple,ötekisini çekiçle düzeltiyorlardı arka sağ kapı kapansın diye,bir tanenesinin lastiği patladı,eşlik ettiğim bir taneside yolda köfteci dükkanı gibi kokuyordu,sonradan öğrendiğim bir taneside şaftı koparmış ,benim gördüklerim bu kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D yorum yok , birde japon demezlermi bende arabamı yıkattım ,toplantıma gittim ;D ;D ;D
ne olmuş arazide anlamadım ya ,kendim girdim kendim çıktım ,o koca arabayla elizabetin peşinden bile girdim ,daha ne olsun ;D, sadece 4 lastik yetermiş onu anladım ,satndart haliyle ;D ;D