7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,934,462
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Evet kaptan katılıyorum bu arada Umut'un bu fedkarlığını taktir etmemek mümkün değil (Hele de Sevtap'I Elizabeth'e yemek yağını bile koydurmadığını düşünürsek

Etiketler

günaydın sevtapçım , ,hocam valla umutun tavandan ön cama devamlı şalgam ve diğer sıvılar akıyordu ,fedakalığı tartışılmaz , gerçekten ,kimse yapmaz arabasına koydurmaz okadar çöpü ,ama bizim grup aştığı için bazı konuları ,sadece güldük eğlendik , ;D ;D ;D ;D

herkese günaydın

Cihan abi haftasonu için çok teşekkürler.Abi o kadar andın ki eskiden battaniye-yorgan sarıp dolaştığını küçük bir hatırlatma yapmış :smiley: geçmiş olsun iyi bir singapur masajı sonrasında hiçbir şeyin kalmaz ;D ;D ;D

ndoganci' Alıntı:
tüm arkadaşlara günaydınlar ve iyi haftalar...

cihan, sizin gezinin sayfasına baktım umutun çöp taşırken yaptığı şalgam sulu "ekşın" dışında pek birşey göremedim :smiley:

olay tamamen "yiyenbilir" modunde geçmiş galiba ... hehehehe

eğlendiğinize sevindim...

görüşmek üzere...

naci abi gözümüz seni aradı valla aramızda kalsın cihan abi tüm toyotacıları senin tiny sayesinde LR ci yapıcak ;D ;D ;D ;D

cihan abiyle tam yiyenbilir modundaydık içenbilir kısmından bahsetmiyorum bile ;D

cihanülker' Alıntı:
kalktınmı ,AŞK KUŞU , ahhh hocam ahh valla kaçırdın ,cuma gecesi emrah aşk modunda gezinip duruyordu ateş başında ,bir görseydin inşallah kameralar kayıttaydı bizim ilk geceki ,halka kapalı grupta ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eeee olacak o kadar genç adamlar. Orda olsaydım keskin bir dinleyici olurdum. ;)

cihanülker' Alıntı:
kalktınmı ,AŞK KUŞU , ahhh hocam ahh valla kaçırdın ,cuma gecesi emrah aşk modunda gezinip duruyordu ateş başında ,bir görseydin inşallah kameralar kayıttaydı bizim ilk geceki ,halka kapalı grupta ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Uyandım da abi ben birşey hatırlamıyorum nedense, bana ne içirdiniz bi anlasam :D :D :D :D

altug onaran' Alıntı:
naci abi gözümüz seni aradı valla aramızda kalsın cihan abi tüm toyotacıları senin tiny sayesinde LR ci yapıcak ;D ;D ;D ;D

cihan abiyle tam yiyenbilir modundaydık içenbilir kısmından bahsetmiyorum bile ;D

bende kulaklarım neden çınlıyor diye merak ediyordum...

:smiley: :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Kaptan
camurlu bir suda oynamislar isde :smiley: Yetmisdir onlara :smiley:

ufuk

vallahi yazacaktım ayıp olr dedim yazmadım... birdahaki geziye standart kilit falan olmayan düz dizel bir defender alıp gideceğim....

ndoganci' Alıntı:
ufuk

vallahi yazacaktım ayıp olr dedim yazmadım... birdahaki geziye standart kilit falan olmayan düz dizel bir defender alıp gideceğim....

Naci abi keşif aracı olarak standart bi defender kullanıldı zaten. Gezi güzergahına önce o girip caponlar geçebilir mi geçemez mi diye kontrol etti yolları ;D ;D ;D

Kurtarma aracıda bir defender'dı.

şimdi resimlere bir daha baktım, hayret walla o kadar çamurun içinden çıkmışlar hemde tek başlarına ...

kih kih kih...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler