emrahmarti
Discovery I 3.5 v8 EFI
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Abi o çamurdan standart zuki bile geçerdi ;D ;D ;D ;D ;D
Abi o çamurdan standart zuki bile geçerdi ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:annnaaaa hiç boş bırakmaya gelmiyor hemen kaynatmaya başlamışlar , ;D ;D ;D ;D, bu arada arkadaşlar bu offroad gezisi değildi ,marka buluşmasıydı ;D ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Göl kenarında Elizabeth'i batırırken öyle demiyordunuz ama ;D ;D ;D
ndoganci' Alıntı:... birdahaki geziye standart kilit falan olmayan düz dizel bir defender alıp gideceğim....
acemi80' Alıntı:Göl kenarında Elizabeth'i batırırken öyle demiyordunuz ama ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:hocam valla ,onuda yavuz geziye renk gelsin bir kaç görüntü olsun diye yaptı , yoksa neden durup dururken güzelim elizabethi ,o göle sokalım ,onun yeri bolu kaplıcaları ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:sevtap valla akmerkeze bile yakışır senin araban![]()
![]()
;
acemi80' Alıntı:Ak merkezde ne var ben taşralıyım espriyi anlamadım jakuzi veya saunamı ???
cihanülker' Alıntı:hocam estafurullah ,senin bilmediğin yoktur diye düşünmüştüm ,ama açıklayayım tabiri caizse ,istanbulun piyasa yerlerinden ,bütün piyasacılar oraya takılıyorlardı eskiden ama şimdi istinye parka takılır olmuşlar ,yani alışveriş merkezi oluyor akmerkez ;D
acemi80' Alıntı:Çamurdan alışveriş merkezine nasıl geçiş yaptık anlamadım ya neyse. Bu da Cihan'ın yolunmaktan kurtuluş çabaları diyelim ;D
cihanülker' Alıntı:hocam o geçişi sevtap ,yaptı ben yapmadım valla ,yolunma kısmına gelince sevtap daha evvel sana kıyamam demişti ,yani anlayacağın yırrtım ;D ;D
cihanülker' Alıntı:hocam o geçişi sevtap ,yaptı ben yapmadım valla ,yolunma kısmına gelince sevtap daha evvel sana kıyamam demişti ,yani anlayacağın yırrtım ;D ;D
SDC' Alıntı:
SDC' Alıntı: