7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,935,685

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

telsiz arayanlar bir göz atsın ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38880.0;topicseen

discovery-V8' Alıntı:
telsiz arayanlar bir göz atsın ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38880.0;topicseen

Ufuk linki vermişti göz attım buradaki el telsizi ile Cihan'ın telsizi arasındaki fark ne.(hem fiyat hem özellik açısından)

SDC' Alıntı:
Şimdi bu şöle oluyor:
Hani insan kendi çocuğunu başkaları terbiye etmeye kalkarsa kızar ya, hah işte aynen budur hissiyatım ;D

Hadi çabuk ne yapacaksanız yapın, ailecek gezilerinize iştirak edemiycem, beni bozarr :p

Ama diğer gezi için bonus lazım diyorsanız kasım da gezinizi yapın, bonusunuzu ayarlayın, aralıkta herkes hazır olsun...

Yıl sonu geldiği için 1-20 Aralık arasında olmalı, son 10 gün benim için kanlı geçer :-\

sevtapçım ailecek dedik ya anlamadınmı ,sende bizim ailenin bir kızı olduğuna göre, ne yapıyorsun ,sende katılıyorsun ,benim kızlar elizabethi merak edip duruyorlardı ;) ;D

acemi80' Alıntı:
Ufuk linki vermişti göz attım buradaki el telsizi ile Cihan'ın telsizi arasındaki fark ne.(hem fiyat hem özellik açısından)

hocam özellikler aynı ,benimki eldede taşınabiliyor ,ama satan kişi aynı ozan bey ben tanıyorum ,tavsiyem 3-5 gün adaha beklemeniz ,çünki benim telsizde bir çekmeme sıkıntısı var ,ankarada göstereceğim ,eğer arıza ise montajdan filan kaynaklanan ,kolay ama arıza değil telsiz böyle çalışıyorsa ,350 liralık bir çocuğum daha oldu :D :D, bence araç telzisi almak daha mantıklımı ,değilmi , göreceğiz

cihanülker' Alıntı:
hocam özellikler aynı ,benimki eldede taşınabiliyor ,ama satan kişi aynı ozan bey ben tanıyorum ,tavsiyem 3-5 gün adaha beklemeniz ,çünki benim telsizde bir çekmeme sıkıntısı var ,ankarada göstereceğim ,eğer arıza ise montajdan filan kaynaklanan ,kolay ama arıza değil telsiz böyle çalışıyorsa ,350 liralık bir çocuğum daha oldu :D :D, bence araç telzisi almak daha mantıklımı ,değilmi , göreceğiz
PC ile Notebook arasındaki fark gibi galiba birisi daha oturaklı ve güçlü diğeri daha pratik.

acemi80' Alıntı:

Aynısı hocam anten + telsiz galiba fiyat , sedece telsizi alıp pazarlık yapmak lazım, daha iyi bir anten buradan bulunabilir.

cihanülker' Alıntı:

SWR ayarı yaptırman lazım Cihan, senin sıkıntı o aynı telsiz benim antene bağlayınca gayet net çalışıyor, benimde arabadaki göçtü, ayıca por bagajın şasi alıyor olması gerekli.

SDC' Alıntı:
Şimdi bu şöle oluyor:
Hani insan kendi çocuğunu başkaları terbiye etmeye kalkarsa kızar ya, hah işte aynen budur hissiyatım ;D

Hadi çabuk ne yapacaksanız yapın, ailecek gezilerinize iştirak edemiycem, beni bozarr :p

Ama diğer gezi için bonus lazım diyorsanız kasım da gezinizi yapın, bonusunuzu ayarlayın, aralıkta herkes hazır olsun...

Yıl sonu geldiği için 1-20 Aralık arasında olmalı, son 10 gün benim için kanlı geçer :-\

sevtap

şimdi anladım, öyle desene... benim çocuğum yok hiç giremedim o muhabbete... :smiley:

ndoganci' Alıntı:
sevtap

şimdi anladım, öyle desene... benim çocuğum yok hiç giremedim o muhabbete... :smiley:

Benim de yok Naci, olanların yalancısıyım ;D

cihanülker' Alıntı:
sevtapçım ailecek dedik ya anlamadınmı ,sende bizim ailenin bir kızı olduğuna göre, ne yapıyorsun ,sende katılıyorsun ,benim kızlar elizabethi merak edip duruyorlardı ;) ;D

Sağol Cihancım ama şunu demek istedim ailecek yapılan faaliyetler -kendi ailem ile olanlar da dahil- beni geriyor ;D ;D ;D
Kendimi kaçmış gibi hissedemiyorum o zaman :smiley:
Evi ormana taşımışsın gibi oluyor ;D ;D ;D

Hem kimbilir kızlara ne anlattın da merak ediyorlar Elizabeth'imi ::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
SWR ayarı yaptırman lazım Cihan, senin sıkıntı o aynı telsiz benim antene bağlayınca gayet net çalışıyor, benimde arabadaki göçtü, ayıca por bagajın şasi alıyor olması gerekli.

yavuzcum bir telefon numarası veya adres varmı bu işi yapan veya yapacak ,gideyim yaptırayım

Sağol Cihancım ama şunu demek istedim ailecek yapılan faaliyetler -kendi ailem ile olanlar da dahil- beni geriyor
Kendimi kaçmış gibi hissedemiyorum o zaman
Evi ormana taşımışsın gibi oluyor

Hem kimbilir kızlara ne anlattın da merak ediyorlar Elizabeth'imi

offroyd yapan tek hatun olduğunu söylemem yetti bile ,birde arabanın ismi elizabeth olunca ,tam kaymaklı yanii anlayacağın ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuzcum bir telefon numarası veya adres varmı bu işi yapan veya yapacak ,gideyim yaptırayım

Berksan yapıyor , Birde mkg ye gideriz ondada var svr metre, Ayrıca Ercan Süzer var hafta içi onuda ziyaret edebiliriz.

discovery-V8' Alıntı:
Berksan yapıyor , Birde mkg ye gideriz ondada var svr metre, Ayrıca Ercan Süzer var hafta içi onuda ziyaret edebiliriz.

ok kardeş ozman senden hbr bekliyor olacağım , bu arada telsizi satan ozan beylede görüştüm , bizim sitemizin üyesi ,telsiz hakkındaki yorumları paylaştım az çok ,kesinlikle bir hata vardır dedi ,swr ayarı,şase,vb gb oda ankaradan bakacak , yani ozan byin yorumu mümkün değil , araç içinde kullandığımız telsizlerle hiç bir farkı yok ,ama anten olayı çok değiştirirmiş, bende takılan anten ile çok rahat 5-6 km konuşmam gerekirmiş dedi ,oda bakacak bir usta bakalım ,yoksa kafayı yiyeceğim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler