7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,935,069
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Sanki çadırdakileride yemiş kemiklerini çuvallara doldurmuş gibi bir hali var di mi

Evet Hocam hatta tüm kampı yemiş gibi baksanıza tek kalmış ;D ;D ;D

Fondaki çöp torbalarında da artıkları var, ne de olsa o bir doğasever :D :D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Elizabeth'i aklından bile geçirme ;D ;D ;D (dizel demişsin zaten)

Konuş Hocam, zaten sen de olmasan çiğ çiğ yer bizi bu caponlar ;D ;D

Yok daha neler, bari Akmerkez de tam olsun :p

sevtap bacım

ben zaten 90 "düldül" lerin içine sığmıyorum merak etme, zaten zavallı arabanın canını çıkardınız her tarafa tosladınız geçen gezide, ben kullansanm elimde kalır garibim...

cihanülker' Alıntı:
ya sevtap valla sen birde canlısını görmeliydin gülmekten komaya girdim ,benim benzetmem başkaydı ama hani şu şener şen filmi vardı ,adile naşit ,filan ailecek turşucu oldukları,şener şende uçakla eve giriyordu ,aynen ta kendisi bizim umut ben hala komadayım yav ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ya Cihan onu bunu bilmem, ben bu adamı kıskanıyorum ;D ;D

Ya ben onu nazardan göndericem, ya o beni kıskançlıktan öldürecek ;)

Nasıl bir metabolizma, ışık hızında, anlamadım gitti valla :-\

ndoganci' Alıntı:
sevtap bacım

ben zaten 90 "düldül" lerin içine sığmıyorum merak etme, zaten zavallı arabanın canını çıkardınız her tarafa tosladınız geçen gezide, ben kullansanm elimde kalır garibim...

;D ;D ;D ;D ;D

Ona bişe olmaaaz, gerçek arazi şeysi dedik ya Naci LR Ağabeyim ;D ;D ;D

arkadaşlar ,sonbahar mevsiminin son günlerini yaşadığımız şu günlerde ,şöyle çoluk çocuk bir gezi daha patlatalım diyorumm ,bolu civarlarında ????

hocam osmaniye aklımda ;D ;D ;D ;D, şimdi sen sorarsın diye öncedeb söyleyeyimm ;D ;D

aslında bu gezide umut abi fazla yiyemedi (!) etrafımız fazla açıktı ;D ağaç sökme noktaları uzakta kaldı ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar ,sonbahar mevsiminin son günlerini yaşadığımız şu günlerde ,şöyle çoluk çocuk bir gezi daha patlatalım diyorumm ,bolu civarlarında ????

Bonusunmu bitti ceanimm Bize gelince coluk cocuklu gezi :smiley: :smiley: :smiley:

cihanülker' Alıntı:

hocam osmaniye aklımda ;D ;D ;D ;D, şimdi sen sorarsın diye öncedeb söyleyeyimm ;D ;D

Çocukları bu mevsimin güzelliklerinden mhrum etmemek gerekiyor hem isyanları önlemek adına da iyi bir tedbir olur.

ndoganci' Alıntı:
hem "ona bişe olmaaaz" diyorsun, sonra anahtarı saklıyorsun... bu ne perhiz? ne turşu???

Şimdi bu şöle oluyor:
Hani insan kendi çocuğunu başkaları terbiye etmeye kalkarsa kızar ya, hah işte aynen budur hissiyatım ;D

ufukozkan' Alıntı:
Bonusunmu bitti ceanimm Bize gelince coluk cocuklu gezi :smiley: :smiley: :smiley:

Hadi çabuk ne yapacaksanız yapın, ailecek gezilerinize iştirak edemiycem, beni bozarr :p

Ama diğer gezi için bonus lazım diyorsanız kasım da gezinizi yapın, bonusunuzu ayarlayın, aralıkta herkes hazır olsun...

Yıl sonu geldiği için 1-20 Aralık arasında olmalı, son 10 gün benim için kanlı geçer :-\

Selam millet , NTV de alt yazı geçiyor Sapanca civarında kıtlık başgöstermiş, sorumlu olarak rus askeri kılıklı birinden şüpheleniyorlarmış ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Selam millet , NTV de alt yazı geçiyor Sapanca civarında kıtlık başgöstermiş, sorumlu olarak rus askeri kılıklı birinden şüpheleniyorlarmış ;D ;D ;D

Ahaa kesin TYT lo biridir. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

SON KONULAR