7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,939,013
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Kaç inç ? 33 ? 35 ? Fiyat beher adedi ?

235/85/16 sordum ben mt ve at için şuan 170tl ile 250tl arasında değişeceğini ayın 20sinde fiyatların kesinleşiceğini belirtti burda arkadaşlar 25 adet lastik alıcaklardı lastikler bayiye girmeden direk arkadaşın dükkana gelicekmiş elemana sadece fatura için ücret verilecek herhalde kota doldurmaya çalışıyor benm anladığım ama en geç pazartesi kesinleşicek haber vericem zaten

Etiketler

abi bizde Silverstone AT 117 olanı düşündük eğer fiyatlar uygun olursa bir takımda Extreme MT 117 düşünüyoruz bulmuşken fazla bulunan bir lastik değilmiş öğrendiğim kadarıyla

cihanülker' Alıntı:
bu arada eski discomda silverstone vardı , 2 sene kullandım sadece kışları 5 ay filan ,aman diyorum ,rot balans yok,sertlik desen çok , ama kaya ve sert zeminlerde diyecek hiç bir şeyim yok , 4 tanesini 740 tl ye almıştım ,4 sene evvel ;)

35" tenesi 400 civarı (bu yıl) ama Onaran kardeşlerden tanesi 200 TL bekliyorum :smiley:

altug onaran' Alıntı:
abi bizde Silverstone AT 117 olanı düşündük eğer fiyatlar uygun olursa bir takımda Extreme MT 117 düşünüyoruz bulmuşken fazla bulunan bir lastik değilmiş öğrendiğim kadarıyla

Extreme MT 117 sipariş üstüne gelir, stok tutan zor bulunur. MT 117 için de fiyst geçerli ise ilk 4 adet benimdir :smiley:

altug onaran' Alıntı:
şimdi Silverstone Extreme MT 117 de herkes hem fikir galiba ama cihan abi AT konusunda kafam karıştı ???

Hiç karıştıma kafanı. MT alacaksan Silverstone Extreme MT 117 al. ama yanına mutlaka bir takım da AT al ki yazın Silverstone'larına yazık olmasın.

nkurtkaya' Alıntı:
Hiç karıştıma kafanı. MT alacaksan Silverstone Extreme MT 117 al. ama yanına mutlaka bir takım da AT al ki yazın Silverstone'larına yazık olmasın.

Nejat abi silverstone nun mt117 si ve at 117 sinin aynı anda almayı düşünüyoruz fiyat uygun gelirse. Şimdilik atleri takıp bir süre sonra bir takım daha jant ile mt lerde hizmete girecek ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
ama bu fiyat özel olarak toplu olduğu için böyle alınmış ;D

altuğcum ben tecrübelerimi aktardım , boluda mt 117 lerle kış aynda ,disco ile ,sabah saatleri ve geceleri yola çıkmanı tavsiye etmem ,zira arabayı sen değil o seni kullanıyor ,çünki boluda 10 gün kaldım ,kuzenimde,sabah ekmek almaya giderken aracımın tepkilerini gördüm ,ertesi gün ,arabayı bırakıp,kış lastiği takılı pejo 307 geçtim ,aman diyorum ,yağmurdada aynı şartlar geçerlidir ,lastik almadan evvel mutlaka bulunduğun sehri, ve ağırlıkta kullanacağın km leri iyi hesap et , nejat kardeşim defendere göre söylemiştir ama nejatçım defender aracını , günlük kullanmıyor aman dikkat ,haksızmıyım ??? ??? ??? ;) ;) ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
altuğcum ben tecrübelerimi aktardım , boluda mt 117 lerle kış aynda ,disco ile ,sabah saatleri ve geceleri yola çıkmanı tavsiye etmem ,zira arabayı sen değil o seni kullanıyor ,çünki boluda 10 gün kaldım ,kuzenimde,sabah ekmek almaya giderken aracımın tepkilerini gördüm ,ertesi gün ,arabayı bırakıp,kış lastiği takılı pejo 307 geçtim ,aman diyorum ,yağmurdada aynı şartlar geçerlidir ,lastik almadan evvel mutlaka bulunduğun sehri, ve ağırlıkta kullanacağın km leri iyi hesap et , nejat kardeşim defendere göre söylemiştir ama nejatçım defender aracını , günlük kullanmıyor aman dikkat ,haksızmıyım ??? ??? ??? ;) ;) ;D ;D

Cihan abi Silverstone AT 117 special diye bir model var. normal koşullar için onu düşünüyoruz şu anda. bfg at ile desenleri çok yakın.

Ayrıca Silverstone MT 117 Extreme'de offroad için ekstra olarak düşündük. Tabii ki bu düşüncemiz eğer fiyatlar uygun olursa.

cihanülker' Alıntı:

abicim o konuda çok hakkısın biz zaten boludaki hava koşullarından dolayı AT alıcaz ST bile sakıncalı olabilirmiş ama fiyat uygun olduğu için ikin takımı MT düşündük

kafamın karıştığı nokta silverstone AT leri nasıl acaba

emrahmarti' Alıntı:
Nejat abi silverstone nun mt117 si ve at 117 sinin aynı anda almayı düşünüyoruz fiyat uygun gelirse. Şimdilik atleri takıp bir süre sonra bir takım daha jant ile mt lerde hizmete girecek ;D ;D

En doğru çözüm...

cihanülker' Alıntı:

Doğrudur, MT117'lerin günlük kullanımı hele ki kaygan ıslak zeminde hiç tavsiye edilmez. bu sebeple hem AT hem de MT'ler farklı jantlarda hazır durmalı ve off-road'a giderken çamur pabuçları, çarşı pazara giderken de cici pabuçlar kullanılmalıdır. Ben günlük kullanmadığım için değişimi yaz ve kış yapmayı uygun buluyorum.

bu arada naci abi gibi aracını extrem yerlere ,tepelere sokmayacaksan ki tahminim sokmayacaksınız , bence cooper st ,sizin işinizi fazlasıyla görür ( hemde boludaki kış şartları için tek geçerim ), ama arasıra cihan abi gibi sokarım ama kalmayayım diyorsanız cooper stt ,sevtapın lastikleri , balans tuttar sesi az,yağmurda diğer mtlerdeki tepkileri vermez ,yumuşaktır hamuru, erkanada bir danışın aynı şeyleri söyleyecektir bana bilgisayarındaki bir lastik karşılaştırma tablosunda göstermişti ;)

altug onaran' Alıntı:
onur.kolcak@gmail.com

yavuz@landrover.web.tr (msn değil)

metegrl@hotmail.com

kerimaloc@hotmail.com

cihanulker72@hotmail.com

altugonaran@hotmail.com (7/24 açık ama offline gözükmekte)

emrahmarti@hotmail.com

Altuğ olm bittin sen :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler