7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,939,173
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
abicim o konuda çok hakkısın biz zaten boludaki hava koşullarından dolayı AT alıcaz ST bile sakıncalı olabilirmiş ama fiyat uygun olduğu için ikin takımı MT düşündük

kafamın karıştığı nokta silverstone AT leri nasıl acaba

abicim benim cooper st diyorum benim lastikler işte , erkanı ara sana tabloda göstersin kış şartlarındaki konumunu

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
erkan abiyle uzun uzun konuştuk stt - st boluda kışın rahat olmaz dedi kesinlikle at diyo

sen arkanı ara bana gösterdiği tabloyu söyle diyorum , tabiki at ler kadar başarılı olmaz ama illa olsun diyorsan ,sahibinden .comda bir sürü kış lastiği var bedava paralara veya artvin ticarete bak ,al bir takım kış lastiği boluda kullan ,çamur içinde nejatın dediği serilerden al tamam işte

cihanülker' Alıntı:
sen arkanı ara bana gösterdiği tabloyu söyle diyorum , tabiki at ler kadar başarılı olmaz ama illa olsun diyorsan ,sahibinden .comda bir sürü kış lastiği var bedava paralara veya artvin ticarete bak ,al bir takım kış lastiği boluda kullan ,çamur içinde nejatın dediği serilerden al tamam işte

zaten erkan abiyle tablo üzerinden konuştuk bende ST taraftarıyım ama erkan abi AT olmalı diyo bakalım pazartesi duygusal duruma göre hareket ederiz :smiley:

Erkan abi şu anda online değil. Sanırım kelebek modunda haftasonu kullandığı krediyi ödüyor ;D ;D döndüğünde detaylı konuşurum onunla.

Cihan abi dediğin tabloyu bende inceledim. S/T kış için idare edebilecek bi lastik. Ama AT lastikler gibi değil. Biliyorsun bizim burada kış felaket.

emrahmarti' Alıntı:
Erkan abi şu anda online değil. Sanırım kelebek modunda haftasonu kullandığı krediyi ödüyor ;D ;D döndüğünde detaylı konuşurum onunla.

Cihan abi dediğin tabloyu bende inceledim. S/T kış için idare edebilecek bi lastik. Ama AT lastikler gibi değil. Biliyorsun bizim burada kış felaket.
aynen doğru
hele hele ,bir yerde okudum hatırlayamadım şu anda ,bu sene kış geçtiğimiz senelere oranla çok daha kötü geçecekmiş ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen doğru
hele hele ,bir yerde okudum hatırlayamadım şu anda ,bu sene kış geçtiğimiz senelere oranla çok daha kötü geçecekmiş ;D

soğuk herzaman daha iyi ;D ;D ;D ben onu libyada görücem ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler