cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
arkadaşlar benimki
cihanulker72@hotmail.com
arkadaşlar benimki
cihanulker72@hotmail.com

cihanülker' Alıntı:arkadaşlar benimki
cihanulker72@hotmail.com
ufukozkan' Alıntı:ekledim gelmedimi
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar ,güncel msn adreslerinizi alayım bir zahmet mümkünse ??? ??? ???
yazargezeryolçizer' Alıntı:Bu yazı Cihanı ve alan 42 multi cihazları olan arkadaşları ilgilendiriyor .
Alan 42 ile Alan 42 Multinin en buyuk farkı, Alan 42 sadece AM destekliyor, Alan 42 Multi ise hem AM hem de FM destekliyor.. Bir de Multi'de Ulke secebiliyorsunuz ama bu da cihazin cikis gucunu limitlemek gibi istemediginiz bir ozellik.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Benim At lerde yavaştan yol lastiği olmuş,
50.000 km devirdi ,bende hafiften bakmaya başlayayım .
cihanülker' Alıntı:ama satıcının dediğine göre fm deki 4 watt , am deki 1 watla aynıymış ???![]()
altug onaran' Alıntı:boloff daki arkadaşlar bir yerle anlaşmışlar silverstone getirticekler fiyat çok uygun geldi eğer doğruysa bir takım AT bir takım MT 117 alıcaz gibi inş bir yanlışlık olmazsa herkese için sipariş veririz ;D ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Satıcı yemiş seni Cihan
Sanırım kastetmek istediği AM ile daha uzun mesafe görüşme yapılabilmesi özelliği olsa gerek.
cihanülker' Alıntı:abiler ablalarım ,naci abinin lastiği ne markaysa ,mt alacak arkadaşlar onlardan alsın taksın ,bence ogün hep lastikleri izledim onunki gibisi yoktu ,ama hem arazide ,hemde asfaltta gazlayıp gideyim yumuşacık olsun diyorsanız ,cooper stt ,derim yok arazisi daha az,kış şartları iyi olsun diyorsanız, ozaman cooper st ,derim ;D