7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,939,173

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

şimdi lastikçileri dolşatım ve ayın 20 sine kadar beklemeye karar verdik olmazsa ankaradan bfg alıcaz

boloff daki arkadaşlar bir yerle anlaşmışlar silverstone getirticekler fiyat çok uygun geldi eğer doğruysa bir takım AT bir takım MT 117 alıcaz gibi inş bir yanlışlık olmazsa herkese için sipariş veririz ;D ;D ;D ;D

onur.kolcak@gmail.com

yavuz@landrover.web.tr (msn değil)

metegrl@hotmail.com

kerimaloc@hotmail.com

cihanulker72@hotmail.com

altugonaran@hotmail.com (7/24 açık ama offline gözükmekte)

emrahmarti@hotmail.com

Bu yazı Cihanı ve alan 42 multi cihazları olan arkadaşları ilgilendiriyor .

Alan 42 ile Alan 42 Multinin en buyuk farkı, Alan 42 sadece AM destekliyor, Alan 42 Multi ise hem AM hem de FM destekliyor.. Bir de Multi'de Ulke secebiliyorsunuz ama bu da cihazin cikis gucunu limitlemek gibi istemediginiz bir ozellik.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bu yazı Cihanı ve alan 42 multi cihazları olan arkadaşları ilgilendiriyor .

Alan 42 ile Alan 42 Multinin en buyuk farkı, Alan 42 sadece AM destekliyor, Alan 42 Multi ise hem AM hem de FM destekliyor.. Bir de Multi'de Ulke secebiliyorsunuz ama bu da cihazin cikis gucunu limitlemek gibi istemediginiz bir ozellik.

ama satıcının dediğine göre fm deki 4 watt , am deki 1 watla aynıymış ??? :eek:

cihanülker' Alıntı:
ama satıcının dediğine göre fm deki 4 watt , am deki 1 watla aynıymış ??? :eek:

Satıcı yemiş seni Cihan :smiley:
Sanırım kastetmek istediği AM ile daha uzun mesafe görüşme yapılabilmesi özelliği olsa gerek.

altug onaran' Alıntı:
boloff daki arkadaşlar bir yerle anlaşmışlar silverstone getirticekler fiyat çok uygun geldi eğer doğruysa bir takım AT bir takım MT 117 alıcaz gibi inş bir yanlışlık olmazsa herkese için sipariş veririz ;D ;D ;D ;D

Kaç inç ? 33 ? 35 ? Fiyat beher adedi ?

nkurtkaya' Alıntı:
Satıcı yemiş seni Cihan :smiley:
Sanırım kastetmek istediği AM ile daha uzun mesafe görüşme yapılabilmesi özelliği olsa gerek.

nejat yok ben zaten almıştım cihazı ,dün sordum ,ülkelere göre çıkış wattları değişiyor diye bunun üzerine söyledi ,aynen dediğin gibi ,yani 5-6 km leri uygun antenle, her iki konumdada rahat görüşür anlamında söyledi ;)

abiler ablalarım ,naci abinin lastiği ne markaysa ,mt alacak arkadaşlar onlardan alsın taksın ,bence ogün hep lastikleri izledim onunki gibisi yoktu ,ama hem arazide ,hemde asfaltta gazlayıp gideyim yumuşacık olsun diyorsanız ,cooper stt ,derim yok arazisi daha az,kış şartları iyi olsun diyorsanız, ozaman cooper st ,derim ;D

bu arada eski discomda silverstone vardı , 2 sene kullandım sadece kışları 5 ay filan ,aman diyorum ,rot balans yok,sertlik desen çok , ama kaya ve sert zeminlerde diyecek hiç bir şeyim yok , 4 tanesini 740 tl ye almıştım ,4 sene evvel ;)

cihanülker' Alıntı:
abiler ablalarım ,naci abinin lastiği ne markaysa ,mt alacak arkadaşlar onlardan alsın taksın ,bence ogün hep lastikleri izledim onunki gibisi yoktu ,ama hem arazide ,hemde asfaltta gazlayıp gideyim yumuşacık olsun diyorsanız ,cooper stt ,derim yok arazisi daha az,kış şartları iyi olsun diyorsanız, ozaman cooper st ,derim ;D

Naci'nin lastikler 35" Silverstone Extreme MT 117 (15 jant). Aynı lastiğin 16 jant 33" olanı da benzer performans sergiliyor. Standart Defender'da da 2.5 benzinlide bile gayet rahat kullanılıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler