7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,955,568

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ben de zeka yaşıma uygun, Süleyman Karagöz'e ait bir şiirle kutlayayım gününüzü Hocam ;)

ÖĞRETMENİM

Güler yüzlü öğretmenim,
Bir tanesin, canım benim.
Masallarla bilmeceler,
Anlatırsın neler neler...

Kalemimi tutamazken
Kitabımı açamazken
Bir de baktım yazıyorum,
Sular gibi okuyorum.

Çalışıp iyi olmayı,
Koşup el ele vermeyi,
Bu güzel yurdu sevmeyi
Sen öğrettin öğretmenim.

Bizde pek çok emeğin var,
İçimizde çok yerin var
Yetiştirdin hepimizi,
Ver öpelim elinizi

Gerçi bu yaş grubuna eğitim vermediğinizi sanırım ama yine de şiirin sonunda selam da verdiğimi hayal edin lütfen ;D

Babam da eğitimci :smiley:

Sizin, babamın ve tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Hakan abi yeni uykudanmı kalktın yoksa :smiley:

evet ya, biraz kesitreyim dedim 7 gibi, Şimdi daha yeni kalktım...

Bu arada videolar çok güzeldi... Yanlız en son ki video tam bir felaket..... Sanki olayı yaşadım yok böyle bir şey.....

SDC' Alıntı:
Evet Hocam bizimki forum arkadaşlığını aştı, hepinize teşekkür ederim dostluğunuz için :smiley:

Zaten hakaret etmeye başlayan arkadaş sizi görünce ifade değiştirdi öyle, nasıl bir yumuşadı, şaşırdım valla ;)

Tekirdağa bu yüzden gitmedim, yolmaya bile içim elvermedi :(

Valla ben gördüğümde Kilit li idi Caydırıcı güçler savmış adamları..... ;D , hemen ardından Ufuk abi 7/24 e yazmış heralde yazarken kitlendi post edemedi yazdıklarını ;D ;D ;D

Günaydın Ömer,

Bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bir gerçeği ifade etmekten mutluluk duyacağım Hocalık hayatım boyunca beni yoran çok faktörler oldu ama mezun bir öğrencinin yıllar sonra gelip kapımızı çalması, iş, güç, aile sahibi olduğunu söylemesi kadar büyük bir mutluluk yok. Her kesin sayılı çocuğu vardır ama öğretmenlerin sayısını bilemeyeceği kadar çok cocuğu vardır ve bu mesleğin en güzel yanı budur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler