7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,958,296

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuuuz iyi aklıma geldi, debriyaj pedalından bişeler akmış, bu dolu olduğundan başka ne manaya geliyor ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Yavuuuz iyi aklıma geldi, debriyaj pedalından bişeler akmış, bu dolu olduğundan başka ne manaya geliyor ;D ;D ;D

haaa ,işte buna sabah sabah gülerim ,yav sevtap makyaj şeysi o ,rengi yeşilse hidroliktir o ,defender larda hastalıkmış ,tabana bulaştırma pas yapıyormuş, valla defender sahibi değilim ama şimden öğrenmeye başladım ,hastalıklarını , merkez filan bildiğim kadarıyla ,onun değişme zamanı gelmiştir ,bakalım bilmişmiyim ??? ??? ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Debriyaj üst merkezi, yerlileri böyle çok dandik bugün bakayım sana bulabilirsem orjinali ölümsüz, ben yeni aldım birtane yerli sonra vazgeçtim, eskisinin içine sadece yeninin lastiklerini taktık, ostim imalatı yenileri , lastik sütünce bile aşınıyor o derece uyduruk ama bir paket sigara parasına satıyorlar işte. :(

Kaputu açınca en solda geride cama yakın yerde beyaz bir kapak içinde eksilme varsa DOT4 hidrolik eklemelisin, LR buluşmasına geldiğimde benimki 1 haftadır ölü durumdaydı , sonra bir hafta daha kullandım öyle , yağını eksiltmezsen sorun çıkmaz yürür, yağ biterse hava almak gerekiyor bu biraz zor iş bilmeyen için.

Mete Bey, öncelikle öğretmenler gününüzü kutluyorum, her ne kadar zorlukları çok olsa da bu kutsal görevi yaptığınız için elleri öpülesi olduğunuzu ve minnetlerimizi kabul etmenizi diliyorum tüm öğretmenlerimizin huzurunda..

Gezinin kapalı bir grup için yapıldığını bilmiyordum, çok özür dilerim, ben tüm Ankara ekibini ve Sevtap'ı görünce katılmak istemiştim, sizlere iyi eğlenceler diliyorum..

acemi80' Alıntı:
Sevgili Zerrin Hanım
Osmaniyeye gelenler listesine isminizi ilave etmişsiniz şeref duyarım. Ancak benden kaynaklanan bir yanlışılk bir eksiklik var. Bu özel bir davetti ve Daha önce kararlaştırdığımız gibi bir nevi iadeyi ziyaret olacaktı.
Sizi bir başka zaman misafir etmek benim için onur olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

DURUM TARİH ( 11 aralık cuma 12-14 saatleri arası hareket ) BAŞLANGIÇ NOKTASI ( ANKARA)
1- onur
2- cihan geliyor Ankara
3-kerim geliyor Ankara
4- yavuz geliyor Ankara
5- ufuk geliim Kiev
6- altuğ geliyor Ankara
7- sevtap geliyor Ankara
8- umut geliyor ben görüştüm telefonla Ankara
9- nejat Su an kapsama alani disinda

SDC' Alıntı:

Sevtap keşke öyle demeseydin caponların diline düştük ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler