7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,958,296

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
valla çok gezilerde halat takmışlığım var yani ,hani görmesem ,takmasam ,inanmamda ,her neyse ,internet çok kötü bugün idip gidip geliyor ;)
;) ;)
ben alışverişe gidiyorum :mad: :mad: gece görüşmek üzere ;)

ceranus' Alıntı:
Gezinin kapalı bir grup için yapıldığını bilmiyordum, çok özür dilerim, ben tüm Ankara ekibini ve Sevtap'ı görünce katılmak istemiştim, sizlere iyi eğlenceler diliyorum..

Zerrin hanım, Bolu gezisi sırasında gurup harici kişilerin gelmesine ben itiraz etmiştim. Arkadaşlarda buna uymuşlardı saolsunlar. Şimdi ev sahibi olarak aynı durumu devam ettirmek benim görevim diye düşündüm bütün arkadaşlar sizi tanır ve varlığınızdan rahatsız olmazdı eminim, ama ilk prensibin devamı olarak bunu yazmak mecburiyetinde idim . En yakın bir gezide beraber olabilmek ümidi ile, anlayışınız için teşekkür ederim

hyavuz2000' Alıntı:
Öncelikle Tünaydın,

Fake abicim bu, Aradaki Halat hiç gerilmiyorki... ;D ;D ;D

Ne bu arkadaşlar ya defender sanki öndekinden daha rahat gidiyor. Sanki şaka yapmak için çekilmiş gibi :D

defenderların arka koltukları için düşünülebilir. Özellikle Yavuz'un çalışmalarında kullanılabilirmi diye düşündüm. Karavancıların sayfasından aldım

340-seat-anim.gif

hocam sanırım bu ikili koltuk, defendere uygun ölçüde üçlüsü varsa süper olur güreş minderi gibi olur ;D birde 12V battaniye hatta yanyana iki tane ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hocam sanırım bu ikili koltuk, defendere uygun ölçüde üçlüsü varsa süper olur güreş minderi gibi olur ;D birde 12V battaniye hatta yanyana iki tane ;D ;D ;D ;D

Altuğ bu bir fikir verir diye verdim, mekanizmayı her araç için yapmak mümkün üçlü birkoltuk aynen bu şekle getirilebilir o zaman yavuz gibi kocaman adamlarda sığar ;D hatta iki kişilik olur. İthal etmeye gerek yok belki eli alet tutan arkadaşlar kendileri bile üreteblir.

Aaaa ne güzelmiş bu Hocam, Elizabeth'e alsam ::smiley:

Hocam şiirimi beğenmediniz mi ???

Beğenmediyseniz başka şiir bulurum gün bitmeden :smiley:

hocam orjinal koltuğu biraz modifiye ederek altına bir çekyat yapılabilir yükseklikte arkadaki çamurluk seviyesinde olursa geniş bir yatak elde edilebilir.

mobile-dining.jpg

SDC' Alıntı:
Aaaa ne güzelmiş bu Hocam, Elizabeth'e alsam ::smiley:

Hocam şiirimi beğenmediniz mi ???

Beğenmediyseniz başka şiir bulurum gün bitmeden :smiley:

Teşekkür ederim çok güzel ön dişlerinden biri düşmüş bir kız çocuğunun eteklerini çekiştirerek okumasını hayal ettim o lezzette okudum. :D

acemi80' Alıntı:
Teşekkür ederim çok güzel ön dişlerinden biri düşmüş bir kız çocuğunun eteklerini çekiştirerek okumasını hayal ettim o lezzette okudum. :D

Süpersiniz Hocam tekrar kutlarım ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:

defendere arka ya olmaz bu koltuklar bence ,arkada bagaj kısmında ,sollu,sağlı ,2 tane ambar kapağı var ,çamurluk çıkıntısı sanırım ,bu sebebten dolayı olmaz dediydim ama tavanına koyulur çok ta keyifli olur ;D

cihanülker' Alıntı:
defendere arka ya olmaz bu koltuklar bence ,arkada bagaj kısmında ,sollu,sağlı ,2 tane ambar kapağı var ,çamurluk çıkıntısı sanırım ,bu sebebten dolayı olmaz dediydim ama tavanına koyulur çok ta keyifli olur ;D

Yaaa Cihan sendemi :smiley: :smiley: Zaten daral geldi defenderdan Heryer defender da defender ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

İki çamurluğun arasına ayarlanabilir gibi geldi banada.

ufukozkan' Alıntı:
Yaaa Cihan sendemi :smiley: :smiley: Zaten daral geldi defenderdan Heryer defender da defender ;D ;D ;D ;D

Ne kızıyorsun Senin çaydanlık için de düşünebilr ;D Ön koltuktan itibaren tek kişilik yatak olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler