7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,958,296

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Yaaa Cihan sendemi :smiley: :smiley: Zaten daral geldi defenderdan Heryer defender da defender ;D ;D ;D ;D

eee abicim bu parlara başka yok ,ne yapsın mllet bende modaya uydum gidiyorum işte ;D ;D ;D ,disc 50 lira ,debriyaj merkezi ,10 lira ( ama çakma) , hidrolik direksiyon 200 lira ,daha ne olsun ,bakım masrafı ve dökülme PAHA BİÇİLEMEZ ,hem sahibinide meslek sahibi yapıyor daha ne olsunki ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam iki çamurluk arasındaki net ölçüyü arkadaşlara soralım ama çok dar gibi gelmişti bana ,nejatın aracında bakmıştım ,yanlış hatırlıyo olabilirim max 90 cm filandı

Kafası çalışan biri oraya uydurur onu, gerekirse üç parçalı yapıp iki kenarı dar ve sabit yapar orta koltuğu o aralığa göre bu mekanizma üzerine oturtur. 90 santim ise bile yeterli iki kişi samimi bir şekilde yatar ;D ;D ;D

Herkese selam,

Tchibo'nun yeni temasında baya güzel şeyler var,

http://tinyurl.com/yj25xr6

bu da katolog , http://ekatalog.tchibo.com.tr/web/t/pdf/48.pdf

ufukozkan' Alıntı:
Yaaa Cihan sendemi :smiley: :smiley: Zaten daral geldi defenderdan Heryer defender da defender ;D ;D ;D ;D

Ahahaha telsiz-anten muhabbetinin intikamını nasıl alacağım konusunda fikir verdin, sağol Ufukcum ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
İki çamurluğun arasına ayarlanabilir gibi geldi banada.

Bana da öle geldi ::smiley:

Ama Elizabeth'e olmaz, koltuk açılınca, ön taraftan arkaya geçmek gerekir ki bu benim manevra kabiliyetimi aşarr :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
hocam iki çamurluk arasındaki net ölçüyü arkadaşlara soralım ama çok dar gibi gelmişti bana ,nejatın aracında bakmıştım ,yanlış hatırlıyo olabilirim max 90 cm filandı

ben 90 cm lik "tek kişilik" yatağımı rahatça sığdırıyorum, bir tarafa dayanınca diğer yanda 7-8 cm yer kalıyor kalmıyor...

Bu koltuk sistemini iki çamurluk arasına göre ayarlamak yerine çamurlukların üzerinden her iki kenar arasını kaplayacak şekilde dizayn edilebilirse çok daha geniş bir yatak elde etmiş oluruz. İki kişi normal üç kişi samimi bir şekilde yatabilir diye düşünüyorum o şekilde ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Tabii Umuttan ne kadar koparabilirsen o kadar..... ;D ;D ;D
Umut kadar taş düşsün sızdıran LR'lerinizin tepeciğine ;D ;D ;D
Nazar değdi bu arada ateşim çıktı eve geldim Tylohot çakıp battaniyenin altına girdim valla :( :( :(
Yarın da Yozgat'a gidip gelecem ne halt edecem bilmiyorum valla:(((((

umutcelikel' Alıntı:
Umut kadar taş düşsün sızdıran LR'lerinizin tepeciğine ;D ;D ;D
Nazar değdi bu arada ateşim çıktı eve geldim Tylohot çakıp battaniyenin altına girdim valla :( :( :(
Yarın da Yozgat'a gidip gelecem ne halt edecem bilmiyorum valla:(((((

Geçmiş olsun Umut
Gardaş kabahat bizdemi şimdi. Gövdenden büyük dürümlerle ortalıkta gezen sensin. Bizde hoşumuza gittiği için dillendiriyoruz. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler