7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,959,082

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
arkadaşlar rejime başlamayı düşünüyorum tabi sporla birlikte :(

desteklerinizi bekliyorum ;D

Gel babacım gel tam benlik bu, 6 ayda eridim valla hemde hiç zorlamadan ;D

umutcelikel' Alıntı:
Umut kadar taş düşsün sızdıran LR'lerinizin tepeciğine ;D ;D ;D
Nazar değdi bu arada ateşim çıktı eve geldim Tylohot çakıp battaniyenin altına girdim valla :( :( :(
Yarın da Yozgat'a gidip gelecem ne halt edecem bilmiyorum valla:(((((

Umut abi bu nasıl bir duadır anlamadım ;D ;D ;D

Geçmiş olsun. Hemen sana reçeteyi söylüyorum. Bir çay bardağı votka içine karabiberi basacaksın. Sonra tek seferde içeceksin. Bunu iki saat sonra bir kez daha yapıp uyursun. Bişiciğin kalmaz.

Hatırlarsan TYT buluşmasında Tuğsan abiyi o şekilde ayakta tutmuştuk.

umutcelikel' Alıntı:
Umut kadar taş düşsün sızdıran LR'lerinizin tepeciğine ;D ;D ;D
Nazar değdi bu arada ateşim çıktı eve geldim Tylohot çakıp battaniyenin altına girdim valla :( :( :(
Yarın da Yozgat'a gidip gelecem ne halt edecem bilmiyorum valla:(((((

Bişey olmaaaz senin bünye imdi virüslerin tozunu attırıyordur ;D yarın sabah aç aç bakınırsın yine etrafa sen ;D

bir arkadaşımdan telefon aldım bakalım iş buldum gibi ama biraz forma girmem lazım okuldaki kondisyonuma kavuşayım en azından iyi haber gelene kadar biraz gazla forma girmiş olurum ;D

erzurum-sivas-adana bir bölge daha vardı doğuda

botaşın vana istasyonlarına giden ekipleri için arama-kurtarma birimde görev alıcam eğer olursa kar motorundan monta kadar tüm ekipman şirketten, iş 5-6 aylık bazen hiç iş çıkmıyo bazen de başını kaldıramıyosun okuldayken uzattığım sene yapıcaktım tarihler uymamıştım

bir kere arkadaşlar sadece vana istasyonuna giden ekibe akaryat nakli için çıkmışlar onun dışından 5 ay yatmışlar

altug onaran' Alıntı:
erzurum-sivas-adana bir bölge daha vardı doğuda

botaşın vana istasyonlarına giden ekipleri için arama-kurtarma birimde görev alıcam eğer olursa kar motorundan monta kadar tüm ekipman şirketten, iş 5-6 aylık bazen hiç iş çıkmıyo bazen de başını kaldıramıyosun okuldayken uzattığım sene yapıcaktım tarihler uymamıştım

bir kere arkadaşlar sadece vana istasyonuna giden ekibe akaryat nakli için çıkmışlar onun dışından 5 ay yatmışlar

şimdiden hayırlı olur inşallah çok sevindim :D

Olursa muhtemelen bu bizim bölgeye bağlı olur anladığım kadarı ile o zaman bolca görüşürüz

bugün CV falan gönderdim bakalım inş. iyi haber gelir. iki seçenek var biri ekipte personel diğeride ekip lideri arkadaşım ekip lideri olarak önericek bakalım 5 aylık bir iş ama botaş bünyesinde çalışıcam belki mühendis olarak geçiş falan olursa kalıcı olur.

Herkese iyi akşamlar... Neler oluyor bakiiim burda ? Biraz uzak kalmışım ;D

altug onaran' Alıntı:
bugün CV falan gönderdim bakalım inş. iyi haber gelir. iki seçenek var biri ekipte personel diğeride ekip lideri arkadaşım ekip lideri olarak önericek bakalım 5 aylık bir iş ama botaş bünyesinde çalışıcam belki mühendis olarak geçiş falan olursa kalıcı olur.

Hayırlısı olsun inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,052
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler