7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,656
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ndoganci' Alıntı:
cihan

bizim arabalarla hele hele 35 extreme lastiklerle öyle bir yol yapmak pek ihtiyar adam işi değil

katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

naci
Naci abi co-pilot'mu lazım

Etiketler

ndoganci' Alıntı:
cihan

bizim arabalarla hele hele 35 extreme lastiklerle öyle bir yol yapmak pek ihtiyar adam işi değil

katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

naci

naci abicim uçakla atlar gelirsin ,havaalanından tranfer işini çözdük nasıl olsa ,alırız seni muhabbetin yeter ,benim 35 lastikli V8 veririm yabancılık çekmessin ,konforu konuşmaya gerek yok ,senin genç yüreğin yeter bekliyoruz abi listeye ismini

cihanülker' Alıntı:
yunus izmit grubu nerde kardeş ,sen gelmeyecekmisin yine yoksa ,bari bu geziye gelde ,tanışalaım artık yüzyüze ;D ;D ;D ;D ;D, yapın bir grup veya tek gel bekliyoruz çok gırgır şamata olacak ;D
Abi daha çok varmış şimdiden bişey demek çok zor ama pekte ümitli değilim

SDC' Alıntı:
Ben kendimi listeden çıkardım

Yeni yılda Ankara'ya gelicem. O zaman bir paintball org. daha yapar Onurcum benim için

Yılbaşında Ankara mı ?? Ne yapacaksın burada Sevtap abla ??? Ben İstanbulda olmayı planlıyorum valla

cihanülker' Alıntı:
yunus izmit grubu nerde kardeş ,sen gelmeyecekmisin yine yoksa ,bari bu geziye gelde ,tanışalaım artık yüzyüze ;D ;D ;D ;D ;D, yapın bir grup veya tek gel bekliyoruz çok gırgır şamata olacak ;D
Yav bırak Yunusun araba oraya nasıl gelsin...Tekerlekler fırlar şerefsizim daha Ankaraya ulaşmadan ;D ;D ;D
Expedisyon için yapılmış o araç, kocaelinden antalyaya gitmek için diil ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yılbaşında Ankara mı ?? Ne yapacaksın burada Sevtap abla ??? Ben İstanbulda olmayı planlıyorum valla

Annem sen yanlış anladın yahu

Yani yeni yılın ilk ayları demek istedim ;D

umutcelikel' Alıntı:
Yav bırak Yunusun araba oraya nasıl gelsin...Tekerlekler fırlar şerefsizim daha Ankaraya ulaşmadan ;D ;D ;D
Expedisyon için yapılmış o araç, kocaelinden antalyaya gitmek için diil ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yokya geçenlerde 1 ton yükle Ankaradan gelen senin fırıncı arabası değildi heralde )))
Hiç uğraşma gaza gelmem
benimkisi tamamen duygusal

yunus bager' Alıntı:
Yokya geçenlerde 1 ton yükle Ankaradan gelen senin fırıncı arabası değildi heralde )))
Hiç uğraşma gaza gelmem
benimkisi tamamen duygusal

yunus para istemedik kardeş ,çayımız içilir ,yemeğimiz yenir ,atla otobüse ,gel ankaraya veya antalyaya ,illa seni bindirecek bir defender bulurum valla merak etme ;D ;D ;D ;D, sen yeterki geliyorum de ,yeterlidir

cihanülker' Alıntı:
yunus para istemedik kardeş ,çayımız içilir ,yemeğimiz yenir ,atla otobüse ,gel ankaraya veya antalyaya ,illa seni bindirecek bir defender bulurum valla merak etme ;D ;D ;D ;D, sen yeterki geliyorum de ,yeterlidir
Sağol cihan abi ama daha çok var o güne kadar iş bulabilme ihtimalim var yani şimdiden gelirim demek yanlış olur tabiki gelmeyi çok istiyorum ama ne bileyim

yunus bager' Alıntı:
Sağol cihan abi ama daha çok var o güne kadar iş bulabilme ihtimalim var yani şimdiden gelirim demek yanlış olur tabiki gelmeyi çok istiyorum ama ne bileyim

yani tabi sen bak durumlara ,bir telefon açman yeterli ,ister ankaradan ister antalyadan ,alırım seni problem değil ,eğer ayarlayabilirsen

cihanülker' Alıntı:
yani tabi sen bak durumlara ,bir telefon açman yeterli ,ister ankaradan ister antalyadan ,alırım seni problem değil ,eğer ayarlayabilirsen
İnşanlah diyelim abi

Fotoğraf çekmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Size bir fırtınada adalar manzarası...

Ufuk üstadım gelecek görüyor musun, başlamadan bırakayım mı :

SDC' Alıntı:
Fotoğraf çekmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Size bir fırtınada adalar manzarası...

Ufuk üstadım gelecek görüyor musun, başlamadan bırakayım mı :

sevtap soru ,ufuk dedeye ama ben içimden gelenleri söyleyeyim , kare içine şu yol ve direkleri almasan çok daha iyi olurdu ,ama sen sahil yolunun üstünden çekmişsin fotoyu ,hatta kartal burası galiba ,yani birazcık daha yakınlaşmak lazım gibi geldi bana , çekmeye devam ;D ;D