KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
LR'ci Defender'cı olan Sevtap hanım daha Komutan Koltuğu ne onu bilmiyor mu ;D ;D ;D
Neyse en azından arazi şanzımanını kullanmayı öğrendi..... ;D ;D ;D ;D ;D
Komutan koltuğu dandik bişey boyu 1,60 tan uzun olanlara tavsiye etmem, normalde arka sıra için dizayn edilmiş, (Araç komutanının poposu rahat etsin diye) öne takılınca fazla yüksek kalıyor.
Komutan koltuğu dandik bişey boyu 1,60 tan uzun olanlara tavsiye etmem, normalde arka sıra için dizayn edilmiş, (Araç komutanının poposu rahat etsin diye) öne takılınca fazla yüksek kalıyor.
Sen en iyisi gaççç
Biz burda yıllardır defender kullanalara bile arazi videsini nasıl kullanılacağını anlatıyoruz Sevtap ablanın kısa sürede kavraması bence çok normal
Sen en iyisi gaççç
Biz burda yıllardır defender kullanalara bile arazi videsini nasıl kullanılacağını anlatıyoruz Sevtap ablanın kısa sürede kavraması bence çok normal
İyi fikir, nasılsa ülkemizde suç teşkil etmiyo ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:
LR'ci Defender'cı olan Sevtap hanım daha Komutan Koltuğu ne onu bilmiyor mu ;D ;D ;D
Neyse en azından arazi şanzımanını kullanmayı öğrendi..... ;D ;D ;D ;D ;D
Doğru söylüyor ama, Beni ziyarete gelen arkadaş 1 yıldır defender sahibi, 20 yıllık hayranı, üstelik otokarda çalışmış ama arazi vitesine elini sürmemişti henüz. ;D ;D
Lan kime niye yağcılık yapmaya ihtiyacım var ??? doğruya doğru konuşuyoruz şurada ben birsürü kendini söfer zanneden amele tanıyorum defendere kullanmaya cesaret bile edemeyen
Doğru söylüyor ama, Beni ziyarete gelen arkadaş 1 yıldır defender sahibi, 20 yıllık hayranı, üstelik otokarda çalışmış ama arazi vitesine elini sürmemişti henüz. ;D ;D