KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
oyunun adı "head hunter " idi yani "kafa avcısı" kafadan vurulmalar dışındakiler sayılmıyordu, evet donumda iki benek vardı, biri çonçonları sıyırmış 4 parmakla, biride yan totodan ;D ;D ;D
Ama seni kıstırdığımızda en az 10 tane ben kafandan vurdum ;D ;D ;D
Saptırma konuyu geçmiş land rover sayfalarına bak Yavuz abi anlatmaktan bıktı nasıl kullanıldığını ve çalışma sistemini
Ben genede yeni landcılara tarif ediyorum eskiler sorunca çıldırıyorum
Elizabeth'in arka koltukları yok, ondan gerekmiyo ;D ;D ;D
Bu da üniversite öğrencisi olacak da, okuyacak da, ülkeye hayırlı vatandaş olacak peh
PARALI EĞİTİME HAYIR
yunus bager' Alıntı:
Sen en iyisi gaççç
Biz burda yıllardır defender kullanalara bile arazi videsini nasıl kullanılacağını anlatıyoruz Sevtap ablanın kısa sürede kavraması bence çok normal
Elizabeth ile ilk araziye çıkışım 7/24 gezisinde olmuştu. Ben pajeronun normalde iki çeker haline göre konuşmuştum, Elizabeth'in sürekli dört çeker olduğuna alışamamış olmalıyım ki pajero viteslerine göre saçma bir iddiada bulunmuştum. Bunu duyan fırsatçı caponlar her yerde aleyhime kullanıyorlar
Ama Discovery cooper stt nin agresif desenleri Onurda çok güzel duracak ;D ;D ;D
Enine mi desen yapayım, boyuna mı :
Enine yapayım en iyisi, boyuna bunu çok sıska gösterir ama o saatten sonra çok da farketmez
Saptırma konuyu geçmiş land rover sayfalarına bak Yavuz abi anlatmaktan bıktı nasıl kullanıldığını ve çalışma sistemini
Ben genede yeni landcılara tarif ediyorum eskiler sorunca çıldırıyorum