KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gitmiş seninkiler bende gideyim diye düşünüyordum ama biraz önce acil bir telefon aldım, yarın öğlene toplantı koymuşlar detayları öğreneceğim sonra durumua göre bakıcam gidip gitmemeye.
Geçmiş olsun aslında olumsuz etki yapmasın diye yazmadım gitmenide pek istemiyordum Nejatla beraber olabilirdi ama Mehmet çok uçuk biri gidenlerin burnundan getirecek diye düşünüyorum. Çok zor parkurlara girecek bu yalnız başına zor olurdu.
Gitmiş seninkiler bende gideyim diye düşünüyordum ama biraz önce acil bir telefon aldım, yarın öğlene toplantı koymuşlar detayları öğreneceğim sonra durumua göre bakıcam gidip gitmemeye.
Geçmiş olsun aslında olumsuz etki yapmasın diye yazmadım gitmenide pek istemiyordum Nejatla beraber olabilirdi ama Mehmet çok uçuk biri gidenlerin burnundan getirecek diye düşünüyorum. Çok zor parkurlara girecek bu yalnız başına zor olurdu.
Hocam ben Mehmet Can kardeşimizi tanımıyorum, herkes aynı şeyi söylüyor ama bir bakıcaktım söylentiler doğru mu diye
Farkındaysanız onun hakkında konuşan herkes, onun hoşuna gidecek sözcüklerle çılgınlığını daha da körüklüyor ama ben yaşı çok küçük olduğu için Mehmet Can'ın işlenebileceğini düşünüyorum. Onun şanssızlığı kötü bir grupla ofroyt camiasına girmiş olması. Yoksa bizim oraların adamları sakin, ılımlı ve akılcıdır
Ayrıca gördünüz işte ne yaptıysam Nejat ve Naci'den cevap alamadım
discovery-V8' Alıntı:
Sevtapcım geçmiş olsun, Hocama katılıyorum tanımadık huyunu bilmedik insanlarla gezi taddan ziyade sıkıntı veriyor.
Mehmet Can Hakkındaki görüşlerinde haklısın o çocuk iyi biri. Benim gözüm parkurdan korktu yok annanne yokuşu yok babanne yokuşu gibi böyle bir yere girerken yanında bir tanıdık olmasında fayda var diye düşünüyordum. Dediğin gibi Nejat ve Naci den de net bir cevap gelmeyince aklımdan allah verede Sevtap yalnız gitmese diyordum.
Mehmet Can Hakkındaki görüşlerinde haklısın o çocuk iyi biri. Benim gözüm parkurdan korktu yok annanne yokuşu yok babanne yokuşu gibi böyle bir yere girerken yanında bir tanıdık olmasında fayda var diye düşünüyordum. Dediğin gibi Nejat ve Naci den de net bir cevap gelmeyince aklımdan allah verede Sevtap yalnız gitmese diyordum.