discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Günaydın ;D
Günaydın ;D

SDC' Alıntı:Yavuzcum sanırım seninle dalga geçiyor ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Bende öyle değil zamanlar, saat iki zamanlı (binary) , gündüz(1) ve gece(0) ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Bende öyle değil zamanlar, saat iki zamanlı (binary) , gündüz(1) ve gece(0) ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar tünaydın ,![]()
umutcelikel' Alıntı:Günaydınnnn ;D ;D ;D
Bu aralar evde internetim halen hallolmadığından forumda pek olamıyorumAma diğer herşeyim halloldu, süperim 8) ;D 8) ;D 8) ;D
Ankara ve Bolu grubu,
Bu Çarşamba Ahmet Ustanın ısrarları sonucu Andoff'a gidecem muhabbete. Bu Pazar sanırım günübirlik Gerede offroad gezisi varmış. Gelin tanışalım diyor. Gidebilirim ben Pazar günü, müsait olurlarsa Altuğlar da gelir? Ne dersiniz?
acemi80' Alıntı:Hoşgeldin Cihan nevar ne yok
Ben boş durmaya alışmamışım elimdeki yazma işlerini bitirdim bunalım takılıyorum.cihanülker' Alıntı:hocam valla iyiyim ,dün gece uydunet denen bela internetim gitti ,bütün gece bağlanamadım ,deli oldum ,telefonlarıda 1 saat açmadılar böyle sorumsuz bir kuruluş hayatımda görmedim ,sabah saydırdım durdum adamlara ,şimdi düzeldi ne işmiş bu anlamadım yahu ,sen nasılsın hocam ?
acemi80' Alıntı:Ben boş durmaya alışmamışım elimdeki yazma işlerini bitirdim bunalım takılıyorum.
Yeni bir kitap yazmaya mı başlasam diyorum....![]()
anaaaa süper o zaman...işe toyotayla geliim ben de direk onla gelirim tanışalım bakalım cjcilerle ;Dcihanülker' Alıntı:umut çarşamba günü bende ,andoffda olacağım ,görüşürüz pazar gün bende katılırımbiraz kar görelim bakalım
umutcelikel' Alıntı:anaaaa süper o zaman...işe toyotayla geliim ben de direk onla gelirim tanışalım bakalım cjcilerle ;D
cihanülker' Alıntı:hocam bu emeklilik işini bende çok merak ediyorum bakalım ben ne yapacağım ,bende senin gibi yerimde duramam bir uğraş bulmam lazım yoksa zor ;D
19.00dan sonra orada olcaklarmış... Sen kaçta gideceksen beraber gidelim malak gibi orada bi başıma kalmayayım...cihanülker' Alıntı:ben biraz evvel yönetim leri ile beraberdim , 23 ocakta bizim otelde 200 kişilk yemekleri var , onu konuştuk ,![]()
![]()
, çarşamba günüde buluşacağız ,sende olursan iyi olur ,pazar günüde biraz kar görürüz ;D
acemi80' Alıntı:Çok iyi bir birikimin olursa emeklilik güzel olabilir ama bizim gibi maaşla geçinirsen ne uzaklara kaçabilirsin ne olduğun yerde durabilirsin zor.
Ben sürekli kendisine iş üreten bir adamım . Elimdeki işleri bitirince 15 gündür kıvranmaya başladım
umutcelikel' Alıntı:19.00dan sonra orada olcaklarmış... Sen kaçta gideceksen beraber gidelim malak gibi orada bi başıma kalmayayım...