7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,735,466

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Bende öyle değil zamanlar, saat iki zamanlı (binary) , gündüz(1) ve gece(0) ;D ;D ;D ;D

Aslında herşey öyle değil mi? 0 lar ve 1 ler var. Önemli olan bolca sıfırın önüne (soluna) 1 koyabilmek ;D

umutcelikel' Alıntı:
Günaydınnnn ;D ;D ;D

Bu aralar evde internetim halen hallolmadığından forumda pek olamıyorum :( Ama diğer herşeyim halloldu, süperim 8) ;D 8) ;D 8) ;D

Ankara ve Bolu grubu,

Bu Çarşamba Ahmet Ustanın ısrarları sonucu Andoff'a gidecem muhabbete. Bu Pazar sanırım günübirlik Gerede offroad gezisi varmış. Gelin tanışalım diyor. Gidebilirim ben Pazar günü, müsait olurlarsa Altuğlar da gelir? Ne dersiniz?

umut çarşamba günü bende ,andoffda olacağım ,görüşürüz pazar gün bende katılırım ;) biraz kar görelim bakalım

acemi80' Alıntı:
Hoşgeldin Cihan nevar ne yok

hocam valla iyiyim ,dün gece uydunet denen bela internetim gitti ,bütün gece bağlanamadım ,deli oldum ,telefonlarıda 1 saat açmadılar böyle sorumsuz bir kuruluş hayatımda görmedim ,sabah saydırdım durdum adamlara ,şimdi düzeldi ne işmiş bu anlamadım yahu ,sen nasılsın hocam ?

cihanülker' Alıntı:
hocam valla iyiyim ,dün gece uydunet denen bela internetim gitti ,bütün gece bağlanamadım ,deli oldum ,telefonlarıda 1 saat açmadılar böyle sorumsuz bir kuruluş hayatımda görmedim ,sabah saydırdım durdum adamlara ,şimdi düzeldi ne işmiş bu anlamadım yahu ,sen nasılsın hocam ?
Ben boş durmaya alışmamışım elimdeki yazma işlerini bitirdim bunalım takılıyorum.

Yeni bir kitap yazmaya mı başlasam diyorum.... :D

umutcelikel' Alıntı:
anaaaa süper o zaman...işe toyotayla geliim ben de direk onla gelirim tanışalım bakalım cjcilerle ;D

ben biraz evvel yönetim leri ile beraberdim , 23 ocakta bizim otelde 200 kişilk yemekleri var , onu konuştuk , ;) ;) ;), çarşamba günüde buluşacağız ,sende olursan iyi olur ,pazar günüde biraz kar görürüz ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam bu emeklilik işini bende çok merak ediyorum bakalım ben ne yapacağım ,bende senin gibi yerimde duramam bir uğraş bulmam lazım yoksa zor ;D

Çok iyi bir birikimin olursa emeklilik güzel olabilir ama bizim gibi maaşla geçinirsen ne uzaklara kaçabilirsin ne olduğun yerde durabilirsin zor.

Ben sürekli kendisine iş üreten bir adamım . Elimdeki işleri bitirince 15 gündür kıvranmaya başladım

cihanülker' Alıntı:
ben biraz evvel yönetim leri ile beraberdim , 23 ocakta bizim otelde 200 kişilk yemekleri var , onu konuştuk , ;) ;) ;), çarşamba günüde buluşacağız ,sende olursan iyi olur ,pazar günüde biraz kar görürüz ;D
19.00dan sonra orada olcaklarmış... Sen kaçta gideceksen beraber gidelim malak gibi orada bi başıma kalmayayım...

acemi80' Alıntı:
Çok iyi bir birikimin olursa emeklilik güzel olabilir ama bizim gibi maaşla geçinirsen ne uzaklara kaçabilirsin ne olduğun yerde durabilirsin zor.

Ben sürekli kendisine iş üreten bir adamım . Elimdeki işleri bitirince 15 gündür kıvranmaya başladım

işte hocam konu orada başlıyorya zaten çok iyi birikim yapacağım derken emeklilik işi uzuyor duruyor ,sonrada o birikimi elde tutacam diye ,emekliliğinide yaşayamıyorsun , en güzeli asgari ihtiyaçları karşılayıp ,hayatı idare etmek diyeceğim ama çocuklar durmuyorki iki ucu boklu değnek hesabı :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler