7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,542,495

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bende gidip zühal topal da koca arayanları seyredeyim bari ;D ;D ;D ;D

Cihan, destekler 50'şer 100'er olunca karınca kararınca 1'er 2'şer destek olabilecekler çekindi sanırım. Şöyle ufak ölçekli katılımcıya da yol açsanız, fena olmaz değil mi?

nkurtkaya' Alıntı:
Cihan, destekler 50'şer 100'er olunca karınca kararınca 1'er 2'şer destek olabilecekler çekindi sanırım. Şöyle ufak ölçekli katılımcıya da yol açsanız, fena olmaz değil mi?

nejatçım , bizim ilk organizasyonumuz olduğu için açıkcası sayıyı yaklaşık 400-450 çocuk olarak belirledik , açıkcası ben çok korktum toparlayamayız diye onun için ,2-3 kişi işin büyük bölümünü aldık, daha çabuk bitsin diye ,ama yardımın önününü kesmedik yani kampanyamız devam ediyor ,yardım etmek isteyen dostlarımız bir kaç kolilik meblağı yatırabilirler ,hemen yeni bir okul bulabiliriz aynı bölgede ,ve yatıran meblağlar hergün isim ve rakamı ile yayınlanacak ;)

Tamam Cihan, ben de onu diyorum. Ufak çaplı bir kaç destekçi daha yazın da "örnek teşkil etsin"

SDC' Alıntı:
Baksene arkadaşın imzası felan da değişmişşş ;D ;D ;D

"Love all, trust a few. Do wrong to none." (William Shakespeare)

;D ;D ;D nekadar sürecek onu merak ediyorum ben, sağdan solda toplamaya başlarsak yakında Umutu hiç şaşmam ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
şhhhht bizi çağıran yok bakıyorum ooh ne ala ne ala ;D

kambersiz olumu ulennnnn ,aman sen işini gücünü bırakma antalya gezisi yaklaşık 60-70 araba 100-130 kişi olacak iş büyüdü ,yanıma lazımsın ,sen ,ufuk abi ,sevtap ,mete hocam , valla destekleyinde şu işi temizce bitirelim ,yoksa tek başıma kafayı sıyırırım ,bize yakışa bir şenlik olsun ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
kambersiz olumu ulennnnn ,aman sen işini gücünü bırakma antalya gezisi yaklaşık 60-70 araba 100-130 kişi olacak iş büyüdü ,yanıma lazımsın ,sen ,ufuk abi ,sevtap ,mete hocam , valla destekleyinde şu işi temizce bitirelim ,yoksa tek başıma kafayı sıyırırım ,bize yakışa bir şenlik olsun ;D ;D

Ama cadı suyu içmeyelim ;D ;D ;D

Bu Mete Hocaya kendimizi tanıştırma faslına benzemez, rezil oluruz valla :D :D :D

SDC' Alıntı:
Ama cadı suyu içmeyelim ;D ;D ;D

Bu Mete Hocaya kendimizi tanıştırma faslına benzemez, rezil oluruz valla :D :D :D

ben bi dağatıcamki oy oyyyyyyyy artık toplarsınız bi yerlerden Olmadı bırakın beni dağlarda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,159
Kayıtlı Üye Sayımız
166,869
Kaydolan Son Üyemiz
smmpaneel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR