KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sadece güzel görünüyor 3" yükseltme 33" lastik artilasyonda lastikler dodikleri yemesin diye stop takozlarına 12cm parça ekledim tek taraftan 10cm artilasyon payı kaldı
Sadece güzel görünüyor 3" yükseltme 33" lastik artilasyonda lastikler dodikleri yemesin diye stop takozlarına 12cm parça ekledim tek taraftan 10cm artilasyon payı kaldı
3' yükseltmede bende 31 vardı,sorun çıkmadı.
33 biraz iddalı olmuş,genişlikte 12,5' se aracı yoruyor.
32*11,5 takılsa bence daha iyi olurdu,
sahibi ona göre karar verir artık.
kerim ankaradan gelecek arkadaşları pazartesi tek tek arayacağım ,sonrada tam saati yazarım ,eğerki gelen sayısı az ve bizim ekip kalırsa sadce erkenden basar gideriz ,ama max 11 de ekiple beraber gitmeyi istiyorum çünki yok 7-8 saat sürer dur kalk ,ancak akşam saat 20-21 de orada oluruz ,geç kalmamak lazım
kerim ankaradan gelecek arkadaşları pazartesi tek tek arayacağım ,sonrada tam saati yazarım ,eğerki gelen sayısı az ve bizim ekip kalırsa sadce erkenden basar gideriz ,ama max 11 de ekiple beraber gitmeyi istiyorum çünki yok 7-8 saat sürer dur kalk ,ancak akşam saat 20-21 de orada oluruz ,geç kalmamak lazım
3' yükseltmede bende 31 vardı,sorun çıkmadı.
33 biraz iddalı olmuş,genişlikte 12,5' se aracı yoruyor.
32*11,5 takılsa bence daha iyi olurdu,
sahibi ona göre karar verir artık.