7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,517,253
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Uzun yol şeysi ;D ;D ;D
ama yapınca da fena olmuyor bence.
Sadece güzel görünüyor :smiley: 3" yükseltme 33" lastik artilasyonda lastikler dodikleri yemesin diye stop takozlarına 12cm parça ekledim tek taraftan 10cm artilasyon payı kaldı :smiley:

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Sadece güzel görünüyor :smiley: 3" yükseltme 33" lastik artilasyonda lastikler dodikleri yemesin diye stop takozlarına 12cm parça ekledim tek taraftan 10cm artilasyon payı kaldı :smiley:
3' yükseltmede bende 31 vardı,sorun çıkmadı.
33 biraz iddalı olmuş,genişlikte 12,5' se aracı yoruyor.
32*11,5 takılsa bence daha iyi olurdu,
sahibi ona göre karar verir artık.

saat 11 de konvoy mu çıkacak yola,yoksa senin start 11 demi.
Ben 11 e hazırlanıyorum ama ,Cuma belli olacak tam olarak.

kerim ankaradan gelecek arkadaşları pazartesi tek tek arayacağım ,sonrada tam saati yazarım ,eğerki gelen sayısı az ve bizim ekip kalırsa sadce erkenden basar gideriz ,ama max 11 de ekiple beraber gitmeyi istiyorum çünki yok 7-8 saat sürer dur kalk ,ancak akşam saat 20-21 de orada oluruz ,geç kalmamak lazım

cihanülker' Alıntı:
kerim ankaradan gelecek arkadaşları pazartesi tek tek arayacağım ,sonrada tam saati yazarım ,eğerki gelen sayısı az ve bizim ekip kalırsa sadce erkenden basar gideriz ,ama max 11 de ekiple beraber gitmeyi istiyorum çünki yok 7-8 saat sürer dur kalk ,ancak akşam saat 20-21 de orada oluruz ,geç kalmamak lazım
tamamdır,eğer konvoy olursa ben de geç çıkarsam,
yolda yakalarım sizi.

3' yükseltmede bende 31 vardı,sorun çıkmadı.
33 biraz iddalı olmuş,genişlikte 12,5' se aracı yoruyor.
32*11,5 takılsa bence daha iyi olurdu,
sahibi ona göre karar verir artık.
33" 12,5" var ama olmadı birazdaha yükseltecem öndeki stop takozlarını iptal etmişler arkaları yaptım ama önleri yapamadım hazır yapmışken önleri 3cm daha yülseltip stop takazlarınıda takacam arkayada 3-4 cm takoz yada makaslara kavis verecez

yunus bager' Alıntı:
33" 12,5" var ama olmadı birazdaha yükseltecem öndeki stop takozlarını iptal etmişler arkaları yaptım ama önleri yapamadım hazır yapmışken önleri 3cm daha yülseltip stop takazlarınıda takacam arkayada 3-4 cm takoz yada makaslara kavis verecez
Bencede 33 lerle daha iyi olur,
ayna mahrutiyide değiştirmek gerek ,uzun yolda rampada ,sürekli roketlemek gerekiyor,
tüketim deli artıyor.

Bencede 33 lerle daha iyi olur,
ayna mahrutiyide değiştirmek gerek ,uzun yolda rampada ,sürekli roketlemek gerekiyor,
tüketim deli artıyor.
Valla orasını bilemem ama bizim buralarda en uzun yol 15-20km direk zate araziye girebiliyorsun

yunus bager' Alıntı:
Valla orasını bilemem ama bizim buralarda en uzun yol 15-20km direk zate araziye girebiliyorsun
o zaman sorun olmaz ,
bendeki tek noktadan enjektörlüydü,LPG takmamıştım,
o zamanlar ,kazandığımı benzine veriyordum ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR