7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,506,165
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hocam antalya ekibinde sıkıntı olmaz gerekirse bir aracın kasasına koyarlar ama yinede muhabbeti bölmezler ;D

Etiketler

Yuh..Kim devrildi ya??
İyiki satmışım ;D

umutcelikel' Alıntı:
))))))))))))))
Abi Selam aramışsın sabah... İnce bi işm vardı, satmam gerekti kusura bakmayınız ;D ;D ;D

ulan ne diyeyimki sana ,devrilen araç ben tanımıyorum ama bizim gruptan birisi , tek kapı suzukiydi ,arabayı daha yeni almış bir arkadaşımızmış

cihanülker' Alıntı:
herkese selam , mustafa abi bizde geredediydik , acaip kar vardı ,arabaların bazılarını çeke çeke yürüttük valla
Biz Eser tepeden bolu istikametine doğru yürüdük 25-30 cm.kar vardı elbette; ama geçmiş senelere göre kıyasladığımda çok az.Birde yağmur atıyordu bol sis vardı.Bu mevsimde o rakımda yağmur yağacağı aklıma gelmezdi. Telsizi 25 FM kanala almıştım ara sıra konuşmayı andıran parazitler geliyordu araçtayken.

Yaw LR cılar seni casus ilan edecekler bu ne capon hayranlığı

25 den konuşanlar eren ile bizdik genelde

Greçmiş olsun Cihan, hangi gezide oldu bu? Ciddi bir şey yoktur inşallah.

acemi80' Alıntı:
Hayranlıktan değil mecburiyetten ;D ;D ;D
Ali de okuyordur herhalde bunları ;D ;D ;D
Neyse aranızı bozmıyayım.
ayrıcana bana seri miydi neydi ( serisi böyle ise seri olmayanı kimbilir nasıl diye düşünmüştüm ???) senin aracı kullandırmıştın nankörlük etmiyeyim. ;D ;D ;D

Benimki iş makinası aksini iddia etmiyorumki zaten ;D

acemi80' Alıntı:
Benimki iş makinası aksini iddia etmiyorumki zaten ;D

Dün Yaylada keşke benim araba ile gelseymişiz dediğimiz bir olay yaşadık.
Fenkte yolda kalmış bir aracın sahipleri eve gelip yardım istediler bizi yol ayrımına kadar çekermisiniz diye (7 Km.) Napsın garibim iki terios'u görünce Osmaniyede birini telefonla aradı burada küçük bir araba var o çekemez sen gelip bizi alırmısın diye ;D Ama neticede çocukları ortada bırakmadık (6 öğreci bir araba ile gelmişler ve arabayı kullanmasıı da tam bilmiyorlar.) Abdullah'ın teknik yardımı ile yol çatına kadar gittiler

"Burda küçük bir araba var ama.." lafına epeyce güldük... ;D ;D ;D

Herkese iyi akşamlar,

Gezi ekibindekilere geçmiş olsun, yaşanan tatsız olaylara rağmen güzel geçmiş anladığım kadarı ile.

Hocam güldürdünüz akşam akşam ...