7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,506,165
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Antalya geziside böyle olmasında Bizde bu sebeple tereddüt içerisindeyiz. Elimizdeki iki terios tan biri Tüplü lastiği eski, diğeride lastiği fena değil(asfalt lastiği) ama tüpü yok. Üç gün içerisinde ya birine lastik alacağız ya diğerine tüp taktıracağız. Tek endişemizde yüksek kar. Onun dışında engel tanımıyoruz. ;D ;D ;D

hocam antalya ekibinde sıkıntı olmaz gerekirse bir aracın kasasına koyarlar ama yinede muhabbeti bölmezler ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla ne yalan söyleyeyim bok gibi geçti ,3 araba birbirine girdi, dönüş yolunda bir araçta yoldan çıkıp devrildi daha ne olsun ve ANTALYA gezisinden sonra ben bir daha böyle gezilere gitmem arkadaşlar ,yani
acaip stres oldum hatta erenle, karlı yoldan bir inişimiz vardı ,araçların sağından solundan ,takla atan araçı düzeltmek için ,orada arabayı görene kadar gititim geldim
Yuh..Kim devrildi ya??
İyiki satmışım ;D

cihanülker' Alıntı:
herkese selam , mustafa abi bizde geredediydik , acaip kar vardı ,arabaların bazılarını çeke çeke yürüttük valla
Biz Eser tepeden bolu istikametine doğru yürüdük 25-30 cm.kar vardı elbette; ama geçmiş senelere göre kıyasladığımda çok az.Birde yağmur atıyordu bol sis vardı.Bu mevsimde o rakımda yağmur yağacağı aklıma gelmezdi. Telsizi 25 FM kanala almıştım ara sıra konuşmayı andıran parazitler geliyordu araçtayken.

acemi80' Alıntı:
Antalya geziside böyle olmasında Bizde bu sebeple tereddüt içerisindeyiz. Elimizdeki iki terios tan biri Tüplü lastiği eski, diğeride lastiği fena değil(asfalt lastiği) ama tüpü yok. Üç gün içerisinde ya birine lastik alacağız ya diğerine tüp taktıracağız. Tek endişemizde yüksek kar. Onun dışında engel tanımıyoruz. ;D ;D ;D
Yaw LR cılar seni casus ilan edecekler bu ne capon hayranlığı

aslankurt72' Alıntı:
Biz Eser tepeden bolu istikametine doğru yürüdük 25-30 cm.kar vardı elbette; ama geçmiş senelere göre kıyasladığımda çok az.Birde yağmur atıyordu bol sis vardı.Bu mevsimde o rakımda yağmur yağacağı aklıma gelmezdi. Telsizi 25 FM kanala almıştım ara sıra konuşmayı andıran parazitler geliyordu araçtayken.

25 den konuşanlar eren ile bizdik genelde

cihanülker' Alıntı:
valla ne yalan söyleyeyim bok gibi geçti ,3 araba birbirine girdi, dönüş yolunda bir araçta yoldan çıkıp devrildi daha ne olsun ve ANTALYA gezisinden sonra ben bir daha böyle gezilere gitmem arkadaşlar ,yani
acaip stres oldum hatta erenle, karlı yoldan bir inişimiz vardı ,araçların sağından solundan ,takla atan araçı düzeltmek için ,orada arabayı görene kadar gititim geldim

Greçmiş olsun Cihan, hangi gezide oldu bu? Ciddi bir şey yoktur inşallah.

acemi80' Alıntı:
Hayranlıktan değil mecburiyetten ;D ;D ;D
Ali de okuyordur herhalde bunları ;D ;D ;D
Neyse aranızı bozmıyayım.
ayrıcana bana seri miydi neydi ( serisi böyle ise seri olmayanı kimbilir nasıl diye düşünmüştüm ???) senin aracı kullandırmıştın nankörlük etmiyeyim. ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Ali de okuyordur herhalde bunları ;D ;D ;D
Neyse aranızı bozmıyayım.
ayrıcana bana seri miydi neydi ( serisi böyle ise seri olmayanı kimbilir nasıl diye düşünmüştüm ???) senin aracı kullandırmıştın nankörlük etmiyeyim. ;D ;D ;D

Benimki iş makinası aksini iddia etmiyorumki zaten ;D

acemi80' Alıntı:
Benimki iş makinası aksini iddia etmiyorumki zaten ;D

Dün Yaylada keşke benim araba ile gelseymişiz dediğimiz bir olay yaşadık.
Fenkte yolda kalmış bir aracın sahipleri eve gelip yardım istediler bizi yol ayrımına kadar çekermisiniz diye (7 Km.) Napsın garibim iki terios'u görünce Osmaniyede birini telefonla aradı burada küçük bir araba var o çekemez sen gelip bizi alırmısın diye ;D Ama neticede çocukları ortada bırakmadık (6 öğreci bir araba ile gelmişler ve arabayı kullanmasıı da tam bilmiyorlar.) Abdullah'ın teknik yardımı ile yol çatına kadar gittiler

"Burda küçük bir araba var ama.." lafına epeyce güldük... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR