7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,421,832

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Herkese iyi geceler, ben dışarı çıkmıştım arkadaş ile güzelleşip geldim. Uyku moduna geçiyorum.

Yavuz abi mesaj atmıştım görmedin galiba. Sitenin uluslar arası gönderisi varmış. Ben siparişi verdim kendim için.

discovery-V8' Alıntı:
Bir düzeltme Eski kasa şasili G.Vitara da tamam , ben yenilerinden bahsediyorum, şasisiz low range i olmayanlardan.
Abi ona bakarsan ladadan ustün araç yok hemde vitara parasına 5 tane lada alınır

yunus bager' Alıntı:
Abi ona bakarsan ladadan ustün araç yok hemde vitara parasına 5 tane lada alınır

Diferansiyel kilidi işi çözülürse ki galiba çözülmüş başka araca gerek yok zaten. ;D ;D boşuna japona ingilize para harcamadan direk rus a geçmek lazım.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Dökülen parçaları arkadan toplamak için de bir tane römork edinmek gerekir, ;D ;D ;D
ama arazide hakkını vermek lazım.

ohoooo sen ladayı dök gel bide beni dök tövbe tövbe ;D ;D ;D japon şeysimi bu valla hiç küçümsemeyin çekip çektirmedikten sonra lada dökülmez, iyi bakmazsan çürür okadar.

discovery-V8' Alıntı:
O kısa Pajero sonradan cortladı , adam onu b..kunu çıkarana kadar arazide kullanmaya yapmış düşünsene günlük araç olarak kullanacağını, 1 gün kullan 1 ay tamircide beklesin, kumasala gelmedi farkettiysen, şimdi parça bekliyorlardır belkide.
Adamlar, dibine kadar kullandılar pajeroyu,
eski kasalar sağlamdır,uyduruk parçayla yürümez,
ben konuştum çocuklar evde bekliyormuş o yüzden gelmemiş kampa ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Diferansiyel kilidi işi çözülürse ki galiba çözülmüş başka araca gerek yok zaten. ;D ;D boşuna japona ingilize para harcamadan direk rus a geçmek lazım.
Abi kilit rusyada varmış birde çift el firenide iş görüyormuş

Ama ne yapayım 9 avcı 9 köpek ve kamp mazemelrini taşımadıktan sonra ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR