7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,421,048

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
ohoooo sen ladayı dök gel bide beni dök tövbe tövbe ;D ;D ;D japon şeysimi bu valla hiç küçümsemeyin çekip çektirmedikten sonra lada dökülmez, iyi bakmazsan çürür okadar.
baba yapma fabrikaya 2 tane almıştık ,1 sene dayanmadılar.
bi tane samurai aldık sonra,2kere yan yatırdım aracı ,derede boğdum elimden geleni yaptım,yinede gitti,
ama o zamanlar parçaları çok pahalıydı ,ezilen kapı kolunu bile değiştirmemiştik,
arazi şanzımanı cörtleyince hurda oldu garibim,ama yinede 2 çeker bile olsa gidiyordu.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
baba yapma fabrikaya 2 tane almıştık ,1 sene dayanmadılar.
bi tane samurai aldık sonra,2kere yan yatırdım aracı ,derede boğdum elimden geleni yaptım,yinede gitti,
ama o zamanlar parçaları çok pahalıydı ,ezilen kapı kolunu bile değiştirmemiştik,
arazi şanzımanı cörtleyince hurda oldu garibim,ama yinede 2 çeker bile olsa gidiyordu.
Neyleyim 2çeker aracı :smiley:
evet bugün lada'dan çok daha ucuz parçaları , acaba ::smiley: ::smiley:

1 sene dayanmadılar derken,her tarlaya gidişte bir arıza veriyordu araçlar.

yaw ladanın arızası ne olur , yoldan geçen çobana versen çözer ladayı 10 dakikada, arıza "vermez" onlar arıza "yapar" arıza vermek elektronik japon şeysilerinin bide 1999 dan sonraki landrover yol şeysilerinin işi ;D ;D

Ben ladayı hafa sonu avda , hafta içi inşatta kum çakıl, tuğla , parke taşımakta kullandım yıllarca eskitemedim. arkadaşa hediye ettik, hala kullanıyor ;D ;D ;D 15 yıl geçmiş hala yürür durumda.

Ben onu bunu anlamam
vitara ,lada ,jimmi,frelander ,rav4,vrc , pajero,vs vs al birini hiç bekletme vur diğerine arazi aracı dediğin tam şaseli ,sabit akslı,sürekli 4x4, low seçeneği olan , ön arka yük denğesi eşit olan, araçlar benim için arazi aracıdır gerisi cadde şeysi

Teşekkür ederim arkadaşlarım :smiley:

Yunusun dediği gibi beni kem gözlüler deviriyor sanırım ;D

Nazar değecek birşeyim de yok ama döküntüleri görseniz inanamazsınız, hepsi bildiğiniz insan gözü şeklinde ???

Hocam merak etme, o zamana bişeyim kalmaz öle kolay değil ;)

yunus bager' Alıntı:
Ben onu bunu anlamam
vitara ,lada ,jimmi,frelander ,rav4,vrc , pajero,vs vs al birini hiç bekletme vur diğerine arazi aracı dediğin tam şaseli ,sabit akslı,sürekli 4x4, low seçeneği olan , ön arka yük denğesi eşit olan, araçlar benim için arazi aracıdır gerisi cadde şeysi
tam şase,low tamamda
Ya neden sürekli 4*4 ,aktarma organlarına sürekli yük,

SDC' Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşlarım :smiley:

Yunusun dediği gibi beni kem gözlüler deviriyor sanırım ;D

Nazar değecek birşeyim de yok ama döküntüleri görseniz inanamazsınız, hepsi bildiğiniz insan gözü şeklinde ???

Hocam merak etme, o zamana bişeyim kalmaz öle kolay değil ;)
O senin bildiklerin bilmediklerini demiyorum olur olmadık yerde güzel aracı olanlar koymasın diyorum bizim murselimin kendine nazar işlemiyor ama defenderi kurtaramıyoruz olur olmadık yerde basit arızalarından bıktık nazar değilde ne olacak yani

tam şase,low tamamda
Bunu aslında yavuz abi yazsa çok daha iyi olur ama neyse ben tek kelimeyle yazayım
akadar yüksekliğe nazaran mükemmel yol tutuşu :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
yaw ladanın arızası ne olur , yoldan geçen çobana versen çözer ladayı 10 dakikada, arıza "vermez" onlar arıza "yapar" arıza vermek elektronik japon şeysilerinin bide 1999 dan sonraki landrover yol şeysilerinin işi ;D ;D

Ben ladayı hafa sonu avda , hafta içi inşatta kum çakıl, tuğla , parke taşımakta kullandım yıllarca eskitemedim. arkadaşa hediye ettik, hala kullanıyor ;D ;D ;D 15 yıl geçmiş hala yürür durumda.

Hakan gelince sorarsınız o garibana neler yaptığımı banamısın demezdi, hele bir taşocağı maceramız var onunla Hakanın eli ayağı 3 gün tutmadı ;D ;D ;D heryere gider gelirdi, yağına suyuna bile bakmazdık ;D ;D

tam şase,low tamamda

hem önde hem arkada helezon, hem önde hem arkada sabit aks olupta sürekli 4 çeker olmayan araç olmazda ondan ;D

örnek vx80 örnek Mercedes G, örnek jeep rubicon .................... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR