7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,417,988

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Buna da gelmezsen senin evde yapıcaz öbür kampı zaten, yaklaştıkça yaklaştık )
Yav ben gelmiyorum siz geliyorsunuz
Yav kapımın önünden geçilecek okadarda değil yani ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Pardon, Linki unutmuşum ;D

http://www.sahibinden.com/san_bayraktar_dan_1998_landrover_discovery_fiyat_dustuuuu-47WQQaXQQ18600318WQQpXQQdisplayitem

geçen konusu geçmişti düzceye giden bir arkadaş galeriler de 2 disco görmüş düzce sanırım bu onlardan biri

eğer biliyorlarsa mutlaka öğreniriz.

cihan abinin dediği disco gayet uygun geldi bana tampon, vinç, lastik, yükseltme, gaz hepsi yapılmıştı ve fiyatta uygundu onu neden düşünmüyosun

emrahmarti' Alıntı:
Abi bi sordururuz, bizim ustaların mutlaka bir tanıdığı vardır Düzce'de.

Sağol Emrah, Bir haber alırsan görüşelim. Bugün baktığım 2 Disco'yu da pek beğenmedim. İçleri ve/veya kaportaları kötüydü. Defender'dan sonra Disco alacak isem döşemesi, halısı, kaportası düzgün olsun, pasla pisle uğraştırmasın beni, onlar Defender'da da vardı zaten ;D

altug onaran' Alıntı:
cihan abinin dediği disco gayet uygun geldi bana tampon, vinç, lastik, yükseltme, gaz hepsi yapılmıştı ve fiyatta uygundu onu neden düşünmüyosun

Bugün baktıklarından birisi de oydu. Fiyat cazip ama içi çok yıpranmış, vinç tampon ve sis farları 2 bin TL etsin, kaportaya soksam 5 bin harcarım. Daha da şnorkel, kilit vs yok.

nkurtkaya' Alıntı:
Onur neden tırsıp yalan söylediğini anlamadım. O dışı siyah içi bej deri ve taba döşemeli olan D2'ye ağzının suyu akarak bakan ve "işte hayalimin arabası bu" diyen ben miydim?

İftira ???

Kim, kiminle, nerede oyunu gibi bir akışa sahip olan Aşk-ı Memnu dizisini çözememişler için

Dedecim sen bakma, sen bunları ezbere bilirsin (bir de Onur) ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Kim, kiminle, nerede oyunu gibi bir akışa sahip olan Aşk-ı Memnu dizisini çözememişler için

Dedecim sen bakma, sen bunları ezbere bilirsin (bir de Onur) ;D ;D ;D
Ben hiç dizi mizi izlemem televizyonu sadece gezenbilirde muhabbet olmayınca discoveri kanalları için izlerim
Muhabbetini çok duydum demek bu dizinin tam açılımı buymuş bumudur yani

Yavv Hakan abi birak bukadar şey okumakla bitmez hele şöyle bi gelde halini hatrını soralım yavvv defender ne alemde onu soralım

yunus bager' Alıntı:
Ben hiç dizi mizi izlemem televizyonu sadece gezenbilirde muhabbet olmayınca discoveri kanalları için izlerim
Muhabbetini çok duydum demek bu dizinin tam açılımı buymuş bumudur yani

Bu abi bu, şer yuvası, iffet düşmanı.. Pey Allah belelarını vere..

fastjunkie' Alıntı:
Bu abi bu, şer yuvası, iffet düşmanı.. Pey Allah belelarını vere..
Son 4-5 yıldır kimim kiminle olduğu belli olmayan dizeiler iyi pirim yapıyor birde yaprak dökümü var onunda bundan farkı yok galiba

Bana müsade, hepinize iyi geceler

Yarın sabah beni evden alacaklar, uyanamazsam ayıp olur

Artık araç kullanamıyorum, sol kolumu oynatırken çok canım yanıyor...

Biri yardımcı olmazsa yattığım yerden bile kalkamıyorum ama delikanlılığa zarar gelmesin diye hergün işe gidiyorum :-\

Senin ağlanacak halın varmışta bozuntuya vermiyormuşsun
iyi geceler