KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
4x2 Dmax de mi vardı o lastik ?? 4x2 Hilux'dan bahsediyorum. Ben aldığımda 14" jant vardı Skoda gibi ;D 15" yapmışlar en azından.
4x4 Hilux'da 265/65/17 var
Bu arada Dmax'ın 4x4'ü benim araçla aynı yükseklikte abi, Dmax tam fırıncı arabası.
Benim için hiç farketmez dedimya al birini vur diğerine hepsi benim gözümde kamyonettetn öte gidemez
Vallla tam kaç ebat olduğu aklımda değil ikisde aynı olduğunu biliyorum o kadar 255 65 16 yada 265
Bak şimdi bişey diyecek ))
Yav sen benim foruma yeni gelmiş arazi videsi ne işe yarıyuor diye soranlardanmı zannetin bişey diyoprsak doğrudur yavv
bildiğin 4x4 gürünümlü 4x2 yav aradım fotosunu bulamadım hoş defender değil onun için bilgisayarımda foto arşivi olsun
Bak şimdi bişey diyecek ))
Yav sen benim foruma yeni gelmiş arazi videsi ne işe yarıyuor diye soranlardanmı zannetin bişey diyoprsak doğrudur yavv
bildiğin 4x4 gürünümlü 4x2 yav aradım fotosunu bulamadım hoş defender değil onun için bilgisayarımda foto arşivi olsun
Sahiden öyleymiş ama Limited modeli, Bu lüks 4x2 oluyor. 50000 liracık ) 13.000 lira farka Defender Alırım ;D ;D
Hiç bi özelliği olmayan 4x2 Dmax de 38 bin lira. Onun da Lastikler 215/70/15 miş.
Sahiden öyleymiş ama Limited modeli, Bu lüks 4x2 oluyor. 50000 liracık ) 13.000 lira farka Defender Alırım ;D ;D
Hiç bi özelliği olmayan 4x2 Dmax de 38 bin lira. Onun da Lastikler 215/70/15 miş.
Neye 37 dediler 43 dediler. Etiket fiyatından bahsetmeyeyim de manavdan mı fiyat alayım ??
Bir de yeni yıl zammı diye birşey duydun mu ?
Ayrıca Dmax 43 deseler yine de Hiluxdan 6bin lira pahalı. Hayır neyi tartışıyoruz onu da anlamadım, katalog fiyatları ortada, illa bişi yarıştırmak zorunda değilsin