RedlinE' Alıntı:gumruk çikişli kardeşim araç kapi gibi belgem var elimde
ben sigortalar birliginden yazi istedim vergim çok dusurun diye olumsuz cevap verdiler. araçin kasko degeri gecen sene 33000 tl miş. bu sene istemedim daha isticem bakalim ne dicekler
çağlar' Alıntı:o yüzden sağda solda söylemeycen..bizim gibi ağlayanlarla beraber ağlıycan..bu işleride bizmi öğreticez![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:Abicim daha iyi ya işte , km çok der 3 000 düşürürsün fiyatı, 3000 e sıfırlarsın ,içinde ne olduğunu bilirsin, yada gittiği yere kadar gider sıfırlarsın.
Sırf Cihana inat alıcam bir disco II, r 380 i çakıcam üstüne , nekadar elektronik yürüyen varsa hepsi çöpe, yetmezmiş gibi bir takımda 38 lastik , full mekanik aygır yavrusu yapıcam ama kaşınmayayım diyorum ;D ;D ;D ;D ;D 23 e alsak üstüne 10 bin harcasak eder 33 , ama kaşıntı bitmez busefer b..k atılan başka bir lr aramaya başlarız, RR sport felan derken ömür biter ;D ;D ;D ;D
İtinayla bir Disco 2 alınır,cihanülker' Alıntı:valla alda merakımı gider ,bakalım yürütebiliyormusun disco 2 yi ,
yazargezeryolçizer' Alıntı:İtinayla bir Disco 2 alınır,
Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,
orta kilid devreye sokulur,
yetmez arka kilit takılır,
oda yetmez ön kilit takılır,
ne anladım ben bu işten ;D ;D ;D
Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,
Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,
cihanülker' Alıntı:aynen kerim , ne anladım bu işten , hazırı var fj 40 git al bin , bu arada disco 2 de viraj eğim sistemi filan var ,önde kollar ,yani öyle kplay değil o arabayı elektronikten arındırmak ,adamı yer bitirir ,hoş arındırmadanda yiyip bitiriyor ya ,
discovery-V8' Alıntı:5-6 bin harcarsın disco II görünümlü disco I in olur![]()