7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,362

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
gumruk çikişli kardeşim araç kapi gibi belgem var elimde
ben sigortalar birliginden yazi istedim vergim çok dusurun diye olumsuz cevap verdiler. araçin kasko degeri gecen sene 33000 tl miş. bu sene istemedim daha isticem bakalim ne dicekler

Mücahit bir uyanırlarsa varya bitersin , kaç yıl geriden varsa hepsini toplayı faiziyle kilitliyorlar , başına gelen arkadaşlar var çareyi arabayı hurdaya çıkarmakta buldular.

birtek benim araç degil gumrukden cikan bu kasa iki aracda daha ayni motor hacmı yazıyor.
eger elınde gumruk cıkıs belgesi varsa vede orj se korkacak bırsey yok neticede kendilerinin verdigi bir belge

o yüzden sağda solda söylemeycen..bizim gibi ağlayanlarla beraber ağlıycan..bu işleride bizmi öğreticez :mad: :mad:

mücahit abi bizim araçta zamanında evraklarda 2500 motor olarak gözüküyormuş aracı aldığımızda üstümüze alırken trafikteki memur ruhsatta beygir gücü yazmıyor diye makine mühendisleri odasına sevketti onlarda V8 olarak kayıtlara girdi ve tekrar trafiğe döndüğümüzde arada epey bir fark çıktı hatta vergi dairesinde de 2000 motor gözüküyormuş hemen tutanaklar hazırlandı ve aracın tr ye giriş yaptığı andan itibaren tüm sahiplerine faizleri eklenerek cezalarıyla birlikte çok yüklü bir tutar çıkardılar eğer adamlar zaten bu durumu bilselerdi direk hurdaya ayırırlardı çok sakat bir durum herhangi bir çevirmede polis takarsa aracı bağlatıp kontrole gönderebiliyor aracı alalı çok zaman geçmediyse bence düzelttir sattıktan sonra bile başını ağrıtabilir.

gerıye dogru pek birşey olamaz araç gecen sene girdi gumrukden su andada zaten alt kademeye dustu. gecen sene 500 kusur bir vergi verdim yani pek bir sorun olmaz ama dedigim gibi elımde resmi yazi oldugu için o kadarda tinlamiyorum alirkern sordum sorun olmaz dediler diger araçlarida gorunce içim rahatladi bende ugraşmadim daha
evet aradim tuvden bir arkadaşi dediginiz gibi gerci modeli dusuk pek bırsey cikmaz ama isterlerse yaparlar dedi

discovery-V8' Alıntı:
Abicim daha iyi ya işte , km çok der 3 000 düşürürsün fiyatı, 3000 e sıfırlarsın ,içinde ne olduğunu bilirsin, yada gittiği yere kadar gider sıfırlarsın.

Sırf Cihana inat alıcam bir disco II, r 380 i çakıcam üstüne , nekadar elektronik yürüyen varsa hepsi çöpe, yetmezmiş gibi bir takımda 38 lastik , full mekanik aygır yavrusu yapıcam ama kaşınmayayım diyorum ;D ;D ;D ;D ;D 23 e alsak üstüne 10 bin harcasak eder 33 , ama kaşıntı bitmez busefer b..k atılan başka bir lr aramaya başlarız, RR sport felan derken ömür biter ;D ;D ;D ;D

valla alda merakımı gider ,bakalım yürütebiliyormusun disco 2 yi ,

cihanülker' Alıntı:
valla alda merakımı gider ,bakalım yürütebiliyormusun disco 2 yi ,
İtinayla bir Disco 2 alınır,
Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,
orta kilid devreye sokulur,
yetmez arka kilit takılır,
oda yetmez ön kilit takılır,
ne anladım ben bu işten ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,

kaşıntılar bitmez ;D

Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,

aynen kerim , ne anladım bu işten , hazırı var fj 40 git al bin , bu arada disco 2 de viraj eğim sistemi filan var ,önde kollar ,yani öyle kplay değil o arabayı elektronikten arındırmak ,adamı yer bitirir ,hoş arındırmadanda yiyip bitiriyor ya ,

Körükler sökülür,
Elektronik atılır,
şanzıman değiştirilir,

5-6 bin harcarsın disco II görünümlü disco I in olur :smiley:

cihanülker' Alıntı:
aynen kerim , ne anladım bu işten , hazırı var fj 40 git al bin , bu arada disco 2 de viraj eğim sistemi filan var ,önde kollar ,yani öyle kplay değil o arabayı elektronikten arındırmak ,adamı yer bitirir ,hoş arındırmadanda yiyip bitiriyor ya ,

arınmışları var botaşta, ona bakarım aynısnı yaparım ceanim ;d

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR