KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Asfalt şeysi isteyen yok zaten, defender ile yaptığım kadar sollama yeter. Aracın durumunu blen var mı? Temiz mi? Kaporta, döşeme. İstihbarata ihtiyacım var.
Asfalt şeysi isteyen yok zaten, defender ile yaptığım kadar sollama yeter. Aracın durumunu blen var mı? Temiz mi? Kaporta, döşeme. İstihbarata ihtiyacım var.
Ne bilmiş bişeysin sen böyle ben yorum yapılsın diye o loğooyu koydum ama nerdeee
SDC' Alıntı:
Yunuscum bence "Yuvacık" yazısını dağlarla birleştirme fikri çok güzel. Ama yazının alt çizgisini dairenin çapı üzerine oturtsanız yani Yuvacık yazısı dairenin üst tarafını kaplasın, mavi gökyüzünde güneş parlasın altını da sırf orman yapın. Ormanın pek çok yerine minik yaramaz defenderlar saklayın (ay yerim ben onları) ;D ;D ;D
Ablacım yorumun için teşekkür ederim hem o şekilde yuvacık yazısı daha belirgin olur uzatkan bakılınca karmaşık görünmez
Minik defender fikride hoş durur ama defender olduğu ilk bakışta anlaşılması gerekir neyleyim ben içinde defender olduğu analaşıkmayan off roada loğosunu ))))
Valla aracı görmeden, kaporta döşeme ne durumda bilmeden, motora bakmadan, arazisi, şanzımanı nasıl denemeden eder mi etmez mi bilmek zor. Onun için sizden bilen var mı diye sordum.
Ne bilmiş bişeysin sen böyle ben yorum yapılsın diye o loğooyu koydum ama nerdeee
Minik defender fikride hoş durur ama defender olduğu ilk bakışta anlaşılması gerekir neyleyim ben içinde defender olduğu analaşıkmayan off roada loğosunu ))))