nkurtkaya' Alıntı:Yavuz, mesaj kutun dolu.. Buraya yazıyorum ben de ;D
Yavuz, sen bu aracı tanıyor musun?
http://www.sahibinden.com/1996_land_rover_discovery_2_5_tdi-57WQQaXQQ9530113WQQpXQQdisplayitem
ufukozkan' Alıntı:site defender gibi oldu yahu![]()
![]()
![]()
cihanülker' Alıntı:yahu nejat sen iyimisin kardeş bu arabalar bu para VEEERRRRİLLMEZZZZ
fastjunkie' Alıntı:abi şu discoların 140 binde yenilenen motorlarına hala anlam veremiyorum ben ya.
cihanülker' Alıntı:yahu nejat sen iyimisin kardeş bu arabalar bu para VEEERRRRİLLMEZZZZ
Arada fark var VX alınca arazi aracı alıyorsun,teneke değil ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Dizel bu Cihan, onun için V8'lerden yüksek fiyatı. Aynı model yılında VX'ler ne kadar?
yazargezeryolçizer' Alıntı:Arada fark var VX alınca arazi aracı alıyorsun,teneke değil ;D ;D ;D
Yükseltme kiti ,ve basamakları sök,4 lastik ,başkada birşeye ihtiyacı yok,nkurtkaya' Alıntı:VX ! Arazi ?? Güldürmeyin beni. VX'in araziye girmesi için birsürü çıkabilmesi için de bayağı bir modifiyeye ihtiyacı var.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yükseltme kiti ,ve basamakları sök,4 lastik ,başkada birşeye ihtiyacı yok,
Neyse konuya dönersek o araçla uzun yolda sollama bile yapamazsın,
TD5 ler bile gitmiyordu,bu hepten gitmez.
Yavuz piyasasına daha hakim,nkurtkaya' Alıntı:Asfalt şeysi isteyen yok zaten, defender ile yaptığım kadar sollama yeter. Aracın durumunu blen var mı? Temiz mi? Kaporta, döşeme. İstihbarata ihtiyacım var.
Ne bilmiş bişeysin sen böyle ben yorum yapılsın diye o loğooyu koydum ama nerdeeefastjunkie' Alıntı:Hehehe çok güzel olmuş Bager, direk yapıştırın bunu araçlara bence ;D
SDC' Alıntı:Yunuscum bence "Yuvacık" yazısını dağlarla birleştirme fikri çok güzel. Ama yazının alt çizgisini dairenin çapı üzerine oturtsanız yani Yuvacık yazısı dairenin üst tarafını kaplasın, mavi gökyüzünde güneş parlasınaltını da sırf orman yapın. Ormanın pek çok yerine minik yaramaz defenderlar saklayın (ay yerim ben onları) ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yavuz piyasasına daha hakim,
Ben bizim çocuklardan araştırırım,bir şeyler yakalarsam buradan yazarım.
ama bence bu kadar etmez be Nejat.
yunus bager' Alıntı:Ne bilmiş bişeysin sen böyle ben yorum yapılsın diye o loğooyu koydum ama nerdeee
Minik defender fikride hoş durur ama defender olduğu ilk bakışta anlaşılması gerekir neyleyim ben içinde defender olduğu analaşıkmayan off roada loğosunu))))