7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,426,467
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz, mesaj kutun dolu.. Buraya yazıyorum ben de ;D

Yavuz, sen bu aracı tanıyor musun?

http://www.sahibinden.com/1996_land_rover_discovery_2_5_tdi-57WQQaXQQ9530113WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yahu nejat sen iyimisin kardeş bu arabalar bu para VEEERRRRİLLMEZZZZ

Dizel bu Cihan, onun için V8'lerden yüksek fiyatı. Aynı model yılında VX'ler ne kadar?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Arada fark var VX alınca arazi aracı alıyorsun,teneke değil ;D ;D ;D

VX ! Arazi ?? Güldürmeyin beni. VX'in araziye girmesi için birsürü çıkabilmesi için de bayağı bir modifiyeye ihtiyacı var.

nkurtkaya' Alıntı:
VX ! Arazi ?? Güldürmeyin beni. VX'in araziye girmesi için birsürü çıkabilmesi için de bayağı bir modifiyeye ihtiyacı var.
Yükseltme kiti ,ve basamakları sök,4 lastik ,başkada birşeye ihtiyacı yok,

Neyse konuya dönersek o araçla uzun yolda sollama bile yapamazsın,
TD5 ler bile gitmiyordu,bu hepten gitmez.

Yükseltme kiti ,ve basamakları sök,4 lastik ,başkada birşeye ihtiyacı yok,

Neyse konuya dönersek o araçla uzun yolda sollama bile yapamazsın,
TD5 ler bile gitmiyordu,bu hepten gitmez.

Asfalt şeysi isteyen yok zaten, defender ile yaptığım kadar sollama yeter. Aracın durumunu blen var mı? Temiz mi? Kaporta, döşeme. İstihbarata ihtiyacım var.

nkurtkaya' Alıntı:
Asfalt şeysi isteyen yok zaten, defender ile yaptığım kadar sollama yeter. Aracın durumunu blen var mı? Temiz mi? Kaporta, döşeme. İstihbarata ihtiyacım var.
Yavuz piyasasına daha hakim,
Ben bizim çocuklardan araştırırım,bir şeyler yakalarsam buradan yazarım.
ama bence bu kadar etmez be Nejat.

fastjunkie' Alıntı:
Hehehe çok güzel olmuş Bager, direk yapıştırın bunu araçlara bence ;D
Ne bilmiş bişeysin sen böyle ben yorum yapılsın diye o loğooyu koydum ama nerdeee
SDC' Alıntı:
Yunuscum bence "Yuvacık" yazısını dağlarla birleştirme fikri çok güzel. Ama yazının alt çizgisini dairenin çapı üzerine oturtsanız yani Yuvacık yazısı dairenin üst tarafını kaplasın, mavi gökyüzünde güneş parlasın :smiley: altını da sırf orman yapın. Ormanın pek çok yerine minik yaramaz defenderlar saklayın (ay yerim ben onları) ;D ;D ;D

Ablacım yorumun için teşekkür ederim hem o şekilde yuvacık yazısı daha belirgin olur uzatkan bakılınca karmaşık görünmez

Minik defender fikride hoş durur ama defender olduğu ilk bakışta anlaşılması gerekir neyleyim ben içinde defender olduğu analaşıkmayan off roada loğosunu :smiley:))))

Yavuz piyasasına daha hakim,
Ben bizim çocuklardan araştırırım,bir şeyler yakalarsam buradan yazarım.
ama bence bu kadar etmez be Nejat.

Valla aracı görmeden, kaporta döşeme ne durumda bilmeden, motora bakmadan, arazisi, şanzımanı nasıl denemeden eder mi etmez mi bilmek zor. Onun için sizden bilen var mı diye sordum.

yunus bager' Alıntı:
Ne bilmiş bişeysin sen böyle ben yorum yapılsın diye o loğooyu koydum ama nerdeee

Minik defender fikride hoş durur ama defender olduğu ilk bakışta anlaşılması gerekir neyleyim ben içinde defender olduğu analaşıkmayan off roada loğosunu :smiley:))))

haydaaa fikrimizi de mi söyleyemiyecez artık yahu, loğo altı üstü.. :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR